Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen jó grafikájú játékok...

Milyen jó grafikájú játékok vannak Windows 7 re? (Ne legyen katonás)

Figyelt kérdés
Valami amibe lánnyal kell lenni (lehet fiú is) verekedős, állatos (bármilyen csak ne katonás) és jó legyen a grafikája mondjuk mint a heroes 4-nek

2014. aug. 28. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Tomb Raider (2013)

Mortal Kombat: Komplete Edition

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

2014. aug. 28. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Battlefield!

Csak vicceltem :) ,kipróbálhatnád a Spore -játékot: az evolúcióról szól és egy kiválasztott bolgyón eljuthatsz sejtfázisból a modern civilizációba ahol már úrhajókat építenek. testreszabhatsz idővel sokmindent. Amikor a sejteddel kifejlődtél és kijöttél a vízből, eldöntheted hogy barátkozol vagy megtámadsz mindenkit (akár mindkettőt) ajánlom hogy nézz róla videót. :)

2014. aug. 28. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért ezt írtam, mert ez szerintem jobban bejön egy lánynak mint egy verekedős. Bár nem ismerlek :)
2014. aug. 28. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Skyrim.

Megmodolva a játékok közül szerintem a legjobb grafikával rendelkezik.

[link]

2014. aug. 28. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

"jó legyen a grafikája mondjuk mint a HEROES 4-nek"

WTF??

2014. aug. 28. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne legyen katonás komolyan az ilyen emberek örületbe kergetnek milyen katonás fps,tps,rts,mmofps, szines a választék konkrét tipusokat mondj.
2014. aug. 29. 01:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó, mint a heroes 4-nek? Heroes 6 :D

De a Jazz Jackrabbit 2 kb ugyan olyan grafikájú mint a HoMM 4 vagy 3, jó játék, csak kicsit nehéz megtalálni mert boltban már nem kapni szinte sehol.

Vagy a Rayman, viszonylag egyszerű a grafika de jó. A játék is :)

Spore az nagyon jó ajánlom én is :D

Marvel Heroes - ha szereted a Marvelt elleszel vele, ha nem, talán akkor is. Ingyenes, van steam-en is.

Airmech - ingyenes steam játék, csatázós de nem katonás

League of Legends - ingyenes moba, fantasy

Dota 2 - másik ingyenes fantasy moba

Sims 3 és 4

Duel of Champions - a Might and Magic sorozat tagja, kártyákkal csatázós, fantasy, nagyon jó játék. A menük grafikája nem olyan jó de a kártyák nagyon jól meg vannak csinálva és a harc közbeni animációk, stb szintén nagyon szép. És ingyen van! :D

2014. aug. 30. 20:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ! Néhány játékkal már játszottam is :)
2014. szept. 2. 06:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és 13/L :)
2014. szept. 2. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!