Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aion vagy World of Warcraft?

Aion vagy World of Warcraft?

Figyelt kérdés

a következőkre kérnék választ(választanék, hogy melyikkel játszak)

- ne legyen túl könnyű, meg kelljen szenvedni a jó cuccokért és a szintekért

- játékélmény meglegyen

- ne legyen túl sok bug

- küldetéseket élvezet legyen megcsinálni, ne 1-2 perc alatt

- grafika szépsége

2010. jan. 15. 21:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%
WoW..XD kipróbáltam hát mit is mondjak róla..Sz*rSz*rSZ*R..nemtudom h ez nektek miért ilyen élvezetes..a grafika gagyi..a játék élményét elveszti pár quest után..nyugodtan mondjátok csak hogy de hülye vagyok meg stb..bár ízlések és pofonok..Aion jobb sokkalsokkal
2011. ápr. 20. 15:24
 22/31 anonim ***** válasza:

WOW: a világ legprimitivebb és legegyszerűbb mmorpg-je ezt az bizonyítja h minden játékosanak legalább 3 full szintű karija van.

a questjei pontosan a 2 perces ölj 5 szörnyet questek. a grafika pedig olyan mint egy playstation 1 es játéknak tehát olyan 1990 körüli.

de mivel már elég öreg játék nem hiszem h van benne bugg

AION: szerintem nehezebb és kidolgozottabb, pedig csak egy divat játéknak készült. a játékélmény maximális hiszen a gyönyörű grafika és hangulat mellett repkedhetsz úszhatsz pvp-zhetsz pk-zhatsz etc.

talán picit buggos még mert elég fiatal a játék.

wow-ot a blizzard csinálja erről tudni kell hogy pénzéhes mocskok akik teljesen leszarják a játékosokat hiszen tudják hogy épp olyan ostobák mint amiennek kinéznek.

AIon-t az NCsoft csinálja amiről tudni illik hogy egy nagyon rendes és aranyos cég.

tehét AIONmellett szavaznék. köszöntem.

2011. júl. 31. 22:24
 23/31 anonim válasza:
35%
http://www.youtube.com/watch?v=RlVZT1r5Znc&feature=related télleg szar mit ne mondjak f4szlow g3cik
2011. aug. 26. 11:17
 24/31 anonim ***** válasza:
Hülye gyerek okosan a szavaiddal(: attól mert WoW fan vagy attólmég nemkell le fikáznod az Aiont főleg ha jobb is mint a szaros WoW od;)
2011. aug. 26. 14:06
 25/31 anonim válasza:
69%
a wow egy nagy rakas sz@r nem er semmit grafikailag meg semmi az egesz egy kurv@ nagy NULLLA az aion a vilag legjobb MMO-ja a wownak az aszerencseje hogy elobb volt mint az aion es nagyobb ismeretsegett szerzett de az aion az meg van egy igazi jo mmo mint grafikailag mint jatekelmeny miatt egy elmeny jatszani huly@ wowosok probaljatok ki es meglassatok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 28. 19:45
 26/31 anonim válasza:
Hát én 2 hete wowozom és sztem nagyon jó. Mondjuk az Aiont most akarom kipróbálni. De tényleg az a baj hogy a világa írdatlan nagy, de itt az országban alig játszanak. Néztem pár szervert. Leírásban volt hogy már napi 130-150 online ember. Aha, akk kb 6 óránként talán látok egy másik játékost. Nem vok csapatban harcoló tipus, de néha jó másik játékost is látni. Szal sztem ez a vita még döntetlen.
2011. okt. 10. 20:07
 27/31 anonim ***** válasza:
Aion nekem jobban tetszik.Kb ami írtál feltételeket mind igaz rá.wow-oztzam 1 tört szerón kipróbáltam 10 perc alatt 20 as voltam-.- az mi_????aion sokkal jobban bejön nekem és már az eredeti is ingyenes. én amerikai szerón játszok vannak sokan és kevés a bug. [link] ha érdekel
2012. szept. 24. 16:10
 28/31 anonim válasza:

# 23/27 Időpont 2011-08-26 11:17

Ettől jobbnak tartod magad, hogy káromkodsz és másokat sértegetsz?

Viszont így még nem láttam a WoW-ot. :-O Azért nem csúnya. De el fogják rontani a játék élményét a kiegészítővel. WotLK-ig még játszható a játék. Cataclysm fel fogja forgatni kissé a rendet. :-/

AION véleményeket olvasva egyre jobban hajlok rá, jogy bármi módon kipróbálhassam. Nincs kizárva, hogy alapelemei a WoW-ra épül, de mégis ha adnak a játékra, akkor még jobb is lehet az ötletgazdájánál is.

2013. márc. 13. 17:18
 29/31 anonim válasza:

WoW:

-Nagyszerű játékélmény

-Iszonyat sok quest, több tíz ezer

-Rengeteg spell, item, szintén több tízezer

-Kidolgozott történet, a legapróbb dolgoknak is kitaláltak valamit

-Izgalmas fejlődés, nem csak mobolás

-Rengeteg cucc, rengeteg kinézet, egyedi is lehetsz

-Változatos világok

-Rengetek insták, raidek

-Jó pve, pvp (pvp aionba is remek)

Aion

-Jó grafika (bár ultra-n wow is nagyon szép)

-Szebb effektek

Szerintem WoW jobb, a grafika nem minden. Egyébként egyiket se ajánlom, ha nem tudsz angolul, egyedül játszol, vagy türelmetlen vagy. Ne azt várd a wow-tól, hogy játszok vele 2 órát és már hű de rohadt izgalmas. Elmondom, hogy 1-15 Lvl mocskosul unalmas tud lenni. Viszont a játékélmény utána jön be.

2013. jún. 18. 00:36
 30/31 anonim ***** válasza:

Nekem az Aion ,meg a Wow is tetszik.

A wow ugyebár az endgame-ről híres,de nekem unalmassá tud válni egy idő után, meg ugyebár a havidíjjal van a probléma, a tört meg nem a legjobb.

Az Aionnak szép a grafikája,de nem is ez számít igazán, hanem,hogy ugyebár 10-es szinten szárnyat kapsz stb.. és kicsit más ,mint a wow és az a jó benne,hogy nem havidíjas.

Összegzésben: Wow, minden jó lenne, csak az előfizetéssel van a probléma.

Aion: Hasonló, kicsit átalakított és ingyenes!

2014. aug. 28. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!