Aion vagy World of Warcraft?
a következőkre kérnék választ(választanék, hogy melyikkel játszak)
- ne legyen túl könnyű, meg kelljen szenvedni a jó cuccokért és a szintekért
- játékélmény meglegyen
- ne legyen túl sok bug
- küldetéseket élvezet legyen megcsinálni, ne 1-2 perc alatt
- grafika szépsége
Én kb 5 évet wowoztam, Aion-ról nem hallottam.A wow a világ legnépszerübb MMO-ja és semmi sem überelheti egy MMO sem és ezt számtalanszor bebizonyitotta.
Pontokra szedve. Régebben rohadt nehéz volt, napi 12 óra és talánegy teljes nyár alatt elérhetted az akkori legjobb cuccot. Mostmár a kiegészítőben elég ha csak este programokon megjelensz (raid- nem tom hogy vágod-e).
Játékélmény van vagy volt...Mivel nem fogod megtudni milyen volt régen, akkor a mostani játékélméynre kifogod verni. Én pl. emiatt hagytam abba, mert egy nagy rakás sZ@R lett, de erröl köynvet irhatok. Bug midneütt van itt is heti patchet javitják szal ritkán, de találkoztatsz velük. De nagyon idegesítőek néha.
Talán a küldetések azok amikor maximálisan élvezhetőek. Nagyon frappánsak jók változatosak, nem monoton. Van gyors küldi, de van hosszabb...
Azt a 80 szintet nem fogod röhögve meglépni, igaz van aki egy hét alatt megcisnálja. Attól függ hogy napi hány órát játszol. Ha egész nap otthon ülsz, akkor kb fél év és te egy ujabb fullos nagyszájú k*csög leszel
Gyorsan magával ragad a játék, amikor elöször láttam nemtetszett, de amikor kiprobáltam 5 évet vett el életemből...
igen én is így gondoltam, csak az aionban az tetszik, hogy szebb mint a WoW meg jobb spellek vannak:D
dehát a WoW az WoW marad, ha eredetin játszol akkor le tudnád írni az árfolyamot, vagy a vételt...nem nagyon vágom, hogy mi merre hány méter°-°
az alapjáték + 2 kieg.( Burning Crusade + Wrath of The Lich king)+ 2 hónap gamecard/bankártya. Ez mind ami kell játékhoz. Az új kieg 10k aszem a régebbi kieg és az alapjáték 3 ezer aszem, de ebben nem vagyok biztos. De lényegesen olcsóbb. tehát ugy összesen 20 ezer hogy elekzd mert kell venend még egy gamecardot is amit fel kell töltened. Vagy ha nem akkor neten bankártyával fizetsz egy hónapot ami durván 3 ezer ft.
Bankártyával olcsóbb. Vele elöfizethetsz 1 hónapra(átszámitva 3000kb, 2 hónapra(6000kb), fél évre(nem tomXD)
hát...megvettem a wowot, a questek ratyik, a grafika ratyi...
szóval maga a játék=0
nem érte meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!