Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aion vagy World of Warcraft?

Aion vagy World of Warcraft?

Figyelt kérdés

a következőkre kérnék választ(választanék, hogy melyikkel játszak)

- ne legyen túl könnyű, meg kelljen szenvedni a jó cuccokért és a szintekért

- játékélmény meglegyen

- ne legyen túl sok bug

- küldetéseket élvezet legyen megcsinálni, ne 1-2 perc alatt

- grafika szépsége

2010. jan. 15. 21:11
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:

"hát...megvettem a wowot, a questek ratyik, a grafika ratyi...

szóval maga a játék=0

nem érte meg"

A WoW az endgame contentre épít főképp. A látványvilága nagyon szép. Ha nincs kivel játszanod akkor lehet, hogy unalmas. De akkor játsz single playerrel, mert kb. felesleges MMO-znod. Aion-t és WoW-ot is toltam. WoW-ot több évig. WoW sokkal részletesebb, kevésbé unalmas mint az Aion.

2010. febr. 27. 21:23
 12/31 anonim ***** válasza:

aki aztirta hogy Perfect World az jobb mint a wow na

grafika lol mitn egy paintes megrajzolt gec* nézdmár a lo fejét amikro lovagolsz

játékélmény=0

2010. márc. 16. 14:45
 13/31 anonim ***** válasza:

Az aion sokkal jobb. Amúgy ár kb. 5 MMORPG-t kipróbáltam.

Grafika, játékmenet, részletesség jobb, aza iononban. A WoW--nak egy előnye van: Sok tört szerver van. Én Taurin nomytam 1/2 évig

2010. márc. 26. 13:05
 14/31 anonim válasza:
0%

Én utálom a wowot sosem játszotam vele elégvolt látnom a haveroknál. Graf ratyi questek ratik. Aion-t játszok törtszeron. nagyon zsir. Grafra veri az öszes mmot.

Hamarosan ezlesz a legnépszerübb játék a világon s még nincsenek kész teljesen vele csak sokat csusztak s hamar piacra dobták az alapot de sokat fog ejlödni még. Törtszero min játszok az az aion atomix 20Xos mindenrajta. Ha scak teszteled itt érdemes.

2010. jún. 30. 21:42
 15/31 anonim ***** válasza:
nekem az Aion jobban tetszik mint a WoW . meg az Aion-ért nemkell fizetni
2010. júl. 12. 19:06
 16/31 anonim ***** válasza:
Milyen gagyi törtszerveren Aionozol, hogy nem kell fizetni érte? Mert eredetin kell...amúgy meg hiába jobb a grafikája, alig játszanak vele...max Ázsiában.
2010. júl. 16. 04:42
 17/31 anonim ***** válasza:
én itt játszok [link] elég sokan vanak és nekem nagyon tecik ez a játék
2010. aug. 13. 21:41
 18/31 anonim válasza:

kérdezö94 válasza:

Én utálom a wowot sosem játszotam vele elégvolt látnom a haveroknál. Graf ratyi questek ratik. Aion-t játszok törtszeron. nagyon zsir. Grafra veri az öszes mmot.

Hamarosan ezlesz a legnépszerübb játék a világon s még nincsenek kész teljesen vele csak sokat csusztak s hamar piacra dobták az alapot de sokat fog ejlödni még. Törtszero min játszok az az aion atomix 20Xos mindenrajta. Ha scak teszteled itt érdemes.

Ez vicces,ha még nem is játszottál vele ne alkoss véleményt.És az aion szerintem sehol sincs a wowhoz képest"a grafika nem minden".Amúgy meg full grafon a wow grafija szerintem szép és nem Low grafon kell tolni -.-"

Meg látva ezt az értelmes hozzászólást...xD Hát mit ne mondjak,te aztán kened,hogy mi lesz a legfaszább játék.-.-

Ja és még valami az aion meg a többi ilyen szaros mmo is csak a wowot másolja és így akarnak népszerűséget szerezni.

U.I.: Szerintem csak az alkosson véleményt aki ki is próbálta és nem csak 10percet játszott.

2010. nov. 16. 10:41
 19/31 anonim ***** válasza:
az aion már rég halott. Csak ázsiában játszanak vele meg az ilyen csicska törtszerósok mint aki előttem írt.
2010. nov. 16. 10:56
 20/31 anonim válasza:

Rám gondolsz én 2vel ezelőtt írtam és csak másoltam xD

a 2. részt írtam én

2010. nov. 18. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!