Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Elder Scrolls Skyrim j'zargo?

The Elder Scrolls Skyrim j'zargo?

Figyelt kérdés
Üdv ! Megkérdem j'zargo-t még a college-os küldik elején hogy kövessen majd az utolsó kületésnél a college-ban annál a résznél ahol meg kell tisztítani winterholdot akkor még j1zargo ottvolt és harcolt majd mikor jött a következő lépés akkor nemjött utánnam. Azthittem ez direkt így van megcsinálva ezért nem törődtem vele, viszont mikor végeztem a college-al és meg akartam keresni már nemvolt sehol :/ mi történhetett ? bug vagy meghalt ? és még 1 kérdés : ha "felbérelem" a másik diákot (dark elf csaj) akkor ő rosszab mint j'zargo úgy értem hasznosabb a harcban vagy sem ? (a válaszokat köszönöm)

2014. aug. 14. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Vagy meghalt, vagy valami olyan helyre került, ahonnan a pathfinding rendszer nem talál neki útvonalat, és ezért most ott álldogál egyhelyben és en mtudja, hogy mihez kezdjen.

Szerintem semmivel nem gyengébb, de ugyanakkor haszontalan lesz a többi követő is.

2014. aug. 15. 22:29
 2/2 A kérdező kommentje:
ha ez lenne a helyzet nem engedné hogy újabb követőket hívjak nem ? És akkor töltőképernyőknél is ott lenne mellettem :/ szóval szerintem meghalt de akkor a holtteste hol van ? egy csomó drága cuccom volt nála ésm ost mind elveszett
2014. aug. 16. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!