The ELder Scrolls Skyrim néhány kérdés?
Sziasztok nemrég megvettem a játékot és nagyon megkedveltem, elég gyorsan is haladok (lvl 18 dark elf mage) . Nem vagyok teljesen 0 a játékból mert már előtte is sokat kerestem utánna (videókat néztem stb..) . A lényeg hogy még lenne pár kérdésem amire választ szeretnék kapni :
1. - ha rád sóznak 1 küldetést ami pl. nem a te karakterednek való akkor azt utánna kilehet törölni/vissza lehet mondani? (mellék küldetés)
2. - ahogy nő a szintem ugye én annál erősebb leszek és arra lennék kíváncsi hogy a játék tartja-e velem a lépést (küld-e erősebb ellenfeleket stb..)
3.- Megvan Mara amulettje amivel ugye elvileg lehet házasodni viszont eddig csak 1 személyt találtam akivel engedélyezte ezt. Szóval mit kéne tennem hogy több NPC-nél is lehetővé válljon ?
egyenlőre ennyi ha még valami az eszembe jut majd válaszként írom :) ja és még annyi hogyha tudtok valami trükköt/tippet a karakteremhez, leírnátok nekem ? (a válaszokat előre is köszönöm)
Ja igen ! :
4. - Lecseréltem lydia-t j'zargo-ra (a winterhold-i college -ről ) aki ugye szintén ilyen mage féle és ha én adok neki varázskönyveket amiket még nemtud pl. idéző varázslatok akkor azt ő megfogja tanulni ?
1: Nem lehet kitörölni, max ritkán lehetetlenné tenni a befejezést, és akkor kiírja, hogy failed(pl. politikai oldal választás)
2: Igen, az ellenfeleknek is nő a szintje, jobb lesz a felszerelése, és a random sárkányok is erősebbek lesznek.
3: Valamit kell csinálni azért, hogy megkedveljenek(Lydiá-nál alapból lehet, Ysoldánál pl. vinni kell neki egy mammoth tusk-ot(ő adja a küldit)
4: ez nem működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!