Skyrim fanok segítség kell! Lenne néhány kérdésem! A játékban hogy lehet megtanulni a sárkánykiáltásokat?
Azt tudom hol kell kiválasztani a kiáltásokat, de már 5 fajta van meg de csak az alap 2 kiválasztható közülük. Kinyírtam a sárkányt de nem tanultam meg újabbat és ezért gondoltam hogy azok a lélek kövekkel kell valahogy felfogni a sárkányok lelkét. :) De akkor csak az gond szerintetek hogy nincs elég sárkány lelkem ahhoz hogy megtanuljam használni őket? Tehát csak annyi a dolgom hogy kinyírok még pár sárkányt? És ha kinyírom akkor a lelke egyből az enyém lesz vagy kell csinálni valamit hozzá?
A gyógyítást meg köszi, kipróbálom.
Amikor megölsz egy sárkányt, akkor először "elég" és a bőre, mint a pernye, úgy száll föl, aztán ilyen fényes izé jön ki sugárban a sárkányhullából, és belédmegy. Na. Ez az, amit csak a "dragonborn" tud, elszívod a lelkét. Még ki is írja egy kis áriázós aláfestéssel, hogy "DRAGON SOUL ABSORBED".
Ezután a "Shouts" menüben megtanulhatod az üvöltéseket, nyomj "R" betűt (ha számítógépen játszol). Egy üvöltés három szóból áll, egy szó egy sárkánylélekbe kerül.
Egyébként, kezdőnek tűnsz, szóval itt egy jótanács: a menükben, akár a főmenüben is, ne az egérrel kattingass, mert megőrül tőle a cucc. inkább a WASD-t használd nyilakként, E betű az enter, a TAB billentyű meg a vissza/mégse.
2-es és 5-ös válaszoló vagyok. Remélem most már menni fog minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!