Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim assassin?

Skyrim assassin?

Figyelt kérdés

Üdv ! Az lenne a kérdésem hogy az Elder Scrolls Skyrim nevű játékban mennyire éri meg "assassin" karaktert csinálni. Úgy értem, lopakodás, csendben gyilkolásra összpontosítani. Amikre kíváncsi vagyok :

-előnyök/hátrányok

-mennyire élvezetes/szórakoztató

-és ti melyiket választanátok : (mágus vagy assassin)

(a válaszokat előre is köszönöm)

2014. aug. 3. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Előnyök:

Dark Brotherhood-os küldetések a lopakodásra alapoznak (öld meg XY-t, ha valaki meglátja, kapsz egy szép vérdíjat a fejedre).

Élvezetes

Ha kimaxolod a pickpocket-ot, sok pénzt, és jó cuccokat tudsz szerezni.

Hátrányok:

Bossoknál, scriptelt ellenségeknél kötelező konfrontálódni.

Nem növekszik az armor skilled.

Időigényes.

Igazából én mágussal kezdtem, de level 40 környékére egyfajta tovaj-mágus hibrid karakterem lett.

2014. aug. 3. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nagyon untam assassin-nal lenni.

Amit megcsinál 10 perc alatt, azt a warrior 2 alatt(ölésekre gondolok).

Ahhoz pedig, hogy thief legyél, nem kell assassin-nak lenned.

Én mindig thieves guild mission-ökkel szerzek pénzt, és egyszer voltam lopakodós karakterrel.

A mágust nagyon élveztem, de ha megvan a 100-as enchanting, és a 100% spell cost reduction, akkor kimegy az izgalom a játékból.

Én a warriort/paladint preferálom.

(Paladint úgy értem, hogy egyik kéz kard/bound sword; másik kéz healing/fast healing/conjure XY.)

2014. aug. 3. 16:31
 3/8 A kérdező kommentje:
és a "paladin"-nál hogyan érdemes a perkeket pakolgatni ?
2014. aug. 3. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:

A Skyrim-ban a perkek nem annyira kritikusak(oda van írva, és tényleg az történik), nem mint pl. a swtor-ban(skill aktiválás végén -5s cooldown és +1% sebzés pl.).

A 2 fő spell class a conjuration és a restoration(én legalábbis így csináltam)

Conjuration-ben fontosabb perkek(ha bound sword-dal mész):

Mystic Binding

Soul Stealer

Azután mehetsz a summoning-ra:

Summoner,Atromancy,Elemental Potency,Twin Souls

Perkek Restoration-be:

Novice Restoration

Regeneration

Apprentice Restoration

Respite(power attack-ok miatt)

Heavy Armor-t ajánlom, enchantment főleg stamina és fortify one-handed legyen, a többi annyira nem fontos.

Tippek: Conjurationt könnyen tudod szintelni 100-ra a Soul Trap varázslattal, csak kasztold rá egy hullára, és azonnal adni fogja a szinteket.

Magicka annyi legyen, hogy meg tudd idézni a lényeket, és legyen elég pl. 10 fast healing spell-re(apprentice restorationt számba véve).

2014. aug. 3. 19:23
 5/8 A kérdező kommentje:
és melyikre többet ? stamina vagy magicka
2014. aug. 4. 07:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Annyi magickád legyen, hogy akadály nélkül tudd használni a fast healing-et, és az atronach idézést.

A stamina szerintem valamivel fontosabb.

2014. aug. 4. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm valószínű e mellet maradok (paladin) mert elég jól hangzik és ez tűnik az "arany középútnak"
2014. aug. 4. 10:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 40-es szintig adept nehézségen szinte halál nélkül elvittem, csak az egyik Dragonborn-os boss ölt meg mindig 2 csapásból.
2014. aug. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!