Skyrim assassin?
Üdv ! Az lenne a kérdésem hogy az Elder Scrolls Skyrim nevű játékban mennyire éri meg "assassin" karaktert csinálni. Úgy értem, lopakodás, csendben gyilkolásra összpontosítani. Amikre kíváncsi vagyok :
-előnyök/hátrányok
-mennyire élvezetes/szórakoztató
-és ti melyiket választanátok : (mágus vagy assassin)
(a válaszokat előre is köszönöm)
Előnyök:
Dark Brotherhood-os küldetések a lopakodásra alapoznak (öld meg XY-t, ha valaki meglátja, kapsz egy szép vérdíjat a fejedre).
Élvezetes
Ha kimaxolod a pickpocket-ot, sok pénzt, és jó cuccokat tudsz szerezni.
Hátrányok:
Bossoknál, scriptelt ellenségeknél kötelező konfrontálódni.
Nem növekszik az armor skilled.
Időigényes.
Igazából én mágussal kezdtem, de level 40 környékére egyfajta tovaj-mágus hibrid karakterem lett.
Én személy szerint nagyon untam assassin-nal lenni.
Amit megcsinál 10 perc alatt, azt a warrior 2 alatt(ölésekre gondolok).
Ahhoz pedig, hogy thief legyél, nem kell assassin-nak lenned.
Én mindig thieves guild mission-ökkel szerzek pénzt, és egyszer voltam lopakodós karakterrel.
A mágust nagyon élveztem, de ha megvan a 100-as enchanting, és a 100% spell cost reduction, akkor kimegy az izgalom a játékból.
Én a warriort/paladint preferálom.
(Paladint úgy értem, hogy egyik kéz kard/bound sword; másik kéz healing/fast healing/conjure XY.)
A Skyrim-ban a perkek nem annyira kritikusak(oda van írva, és tényleg az történik), nem mint pl. a swtor-ban(skill aktiválás végén -5s cooldown és +1% sebzés pl.).
A 2 fő spell class a conjuration és a restoration(én legalábbis így csináltam)
Conjuration-ben fontosabb perkek(ha bound sword-dal mész):
Mystic Binding
Soul Stealer
Azután mehetsz a summoning-ra:
Summoner,Atromancy,Elemental Potency,Twin Souls
Perkek Restoration-be:
Novice Restoration
Regeneration
Apprentice Restoration
Respite(power attack-ok miatt)
Heavy Armor-t ajánlom, enchantment főleg stamina és fortify one-handed legyen, a többi annyira nem fontos.
Tippek: Conjurationt könnyen tudod szintelni 100-ra a Soul Trap varázslattal, csak kasztold rá egy hullára, és azonnal adni fogja a szinteket.
Magicka annyi legyen, hogy meg tudd idézni a lényeket, és legyen elég pl. 10 fast healing spell-re(apprentice restorationt számba véve).
Annyi magickád legyen, hogy akadály nélkül tudd használni a fast healing-et, és az atronach idézést.
A stamina szerintem valamivel fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!