Skyrimben szeretném megoldani hogy egy afféle "rogue, thief"szerűség legyek. Hogy tudnám?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szeretem az olyan karaktereket minden játékba aki 1 késsel megy és akkor úgy ölöget mint pld Assassin's creedben. És hát Skyrimet nemrég szedtem le (Teljesen új a játék számomra) ezért kérem a segítségeteket. Meglehet oldani hogy Késsel öljek és erős is legyek és hogy hasonlítsak egy roguera? Miket kéne húznom amikor szintet lépek? Előre is köszönöm a válaszokat!!:D2013. júl. 2. 21:55
1/7 anonim válasza:
ha rogue szerű karaktert akarsz akkor célszerű a sneaking-re, one handed weapon-re, és a light armorra rakni a perk pointokat, meg az archery-re, a sneakingnél asszem van olyan perk hogyha lopakodva támadsz késsel egy ellenfelet és nem vesz észre akkor a normális sebzés 15-szörösét szenvedi el, olyasmi mint a wowban az ambush, persze célszerű másra is gyúrni, mert gyakran találkozol olyan ellenfelekkel akivel szemtől szemben kell nyers erőt vagy varázslatot használni, pl sárkányok ellen, mibel azok magas helyen tartózkodnak és sokszor repülnek így nem tudod megkéselni őket
3/7 A kérdező kommentje:
Egyszerre egy íjat és egy kést nemtudok felvenni?
2013. júl. 2. 22:07
4/7 A kérdező kommentje:
Ja igen és még 1 olyan kérdés, hogy a lopás az hogy működik? nem szabad hogy észrevegyenek? mert bementem 1 házba lementem a pincébe és ott elvettem a dolgokat de nem előttük vettem el
2013. júl. 2. 22:12
5/7 anonim válasza:
ja igen elfelejtettem a pickpocket-re is rakj pontot meg a lockpickingre, és igen nem szabad hogy észrevegyenek, ha lopsz valami komolyabb cuccot valakitől és nem elég nagy a skilled akkor lebukhatsz, hiába nem látott meg, ha már elég nagy a skilled a páncélt is lelophatod rólluk anélkül, hogy észrevennének (nem viccelek, tényleg meg tudod tenni)
6/7 anonim válasza:
Csatlakoz a dark brotherhoodhoz, Assassin's creed féleség
7/7 anonim válasza:
A késelés melett az ijászatra is tegyél , kés jó hátulról.
De az ij jólesz szemtől szembe pl. sárkány vagy óriás ellen:) énis "rogue" voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!