Szerintetek melyiket érdemes megvenni? ( league of legends )
szerinted miert mi dontsunk egy olyan karirol amivel majd ugyis te fogsz jatszani?
legyen mar sajat velemenyed
biztos hogy sokaknak nem tetszik az ilyen valasz...
viszont nagyon sok kerdezo csak azert venne meg egy adott champet mert "a neten azt irtak", es nem azert mert neki bejon az adott kari
es ez sok mas jatekra is aktualis
Mindegyiknek van előnye és hátránya de mindegyik jó.
Vel'koz: Elég sok dmg-et ki tud nyomni magából, van knock up-ja, slow-ja. DE nincs escape spellje és a teamfightokba is távolról kell dobálnod.
Yasou: Talán a játék legnehezebb karakter. Ha megtanulsz vele játszani akkor szinte egyedül lehozol egy játékot.
Rengar: Ő egy tipikus ráugrassz és eltunteted karakter. Junglebe érdemes már csak vinni de ott elég useless gankjei vannnak lvl6 előtt.
Draven: Én őt tartom a legnehezebb adc-nek. A pengéket érdemes folyamatosan elkapni ami annyira nem könnyű mikor az enemy közben téged piszkál. Viszont kb 1-2 item és olyat ver rád, hogy leszakad az arcod.
Fiora: Elég nagy dmg-et tud kitolni de ennek ellenére mérhetetlenül papír, elég egy stun, knock up, és meg is haltál. Könnyen el tud feedelődni mivel (főleg alacsony divisionokban) nem tisztelik az erejét. Az ultija miatt nagyon jól tud akár dive-olni.
Előzővel nagyjából egyetértek.
Vel'Koz: Tipikus nagy távolságból pokeoló AP mides, teljesen használható némi gyakorlás után, van némi cc-je, és komoly damegeket tud kiosztani. Szerintem a mostani metában a hasonló jellegű karakterek közül inkább Ziggs és Xerath a nyerő, de ez persze az én véleményem.
Yasuo: Nem könnyű karakter, a használói kb 80 százaléka nem tud vele rendesen játszani, ezért nem ér sokat, de ha néha olyan jön, aki tudja normálisan használni, csak úgy röpködnek a kritek, és lehozza a meccset.
Rengar: topra nem sokat ér, jungleba teljesen jó, lvl 6 előtt useles, utána nagyon görény lesz hirtelen, bár szerintem pillanatnyilag vannak jobb junglerek.
Draven: tényleg nagyon skilles karakter, kb ugyanaz áll rá is, mint Yasuora, ha adc a mained, teljesen megéri, különben nem igazán.
Fiora: papír, a ranged vagy erős cc-s toposok megeszik reggelire, de nagyon jól snowballozik, azaz ha a játék elején 1-2 killt összeszed, jó eséllyel carryzi a játékot, és menthetetlenül felerőssődik, szóval van benne potenciál, de eléégé kiegyensúlyozatlan, vagy nagyon állat, vagy semmit sem ér.
Nekem Fiora a kedvencem, vele volt az első pentám :D ( De szerintem vele elég könnyű játszani xD )
De amúgy ha nincs el feedelve akkor tényleg könnyen meg lehet ölni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!