Sziasztok ! ugye most rengart nerfelgették picit komolyabban . De én már régóta kiszemeltem magamnak és mikor ingyenes volt akkor is elég jó voltam vele (nerf előtt). A kérdés tehát adott: Mennyire komoly ez a nerf ? és megéri-e még megvenni a cicust ? Ha a válasz NEM akkor kérlek mondjatok pár jungle-t akit ajánlotok és miért. (A fő szempont hogy élvezetes legyen) (a válaszokat előre is köszönöm)
Hát, nem tudom, habár nekem nincs meg Rengar, én még mindig undorítónak tartom. Ha tetszik, vegyed.
Ha mégsem vennéd és egy erős és igazán élvezetes champot keresnél, Lee Sint tudom a figyelmedbe ajánlani. Mobil, rugalmas, nagyon jó gankek és counterjungle. Szerintem tiszta élvezet játszani.
2014. júl. 3. 12:36
2/8 A kérdező kommentje:
igen :) elfelejtettem mondani: lee, jarvan, kha zix már megvan
2014. júl. 3. 15:51
3/8 anonim válasza:
Szia, szerintem Gengar (direkt írtam így, haverokkal így hívjuk) továbbra is op maradt, csak buildet kell váltani. www.mobafire.com -on találsz hozzá Season4-es buildet.
Igen, elég komoly nerf volt, sokakat eltántorított tőle, ezeddig op-bb volt, op maradt, de kevésbé. Topra gyenguszabb már, jungle szerintem jó maradt.
2014. júl. 3. 16:19
4/8 anonim válasza:
Minden champion erős ha valaki jól kiismeri magát benne ! Nerfelve szinte minden champion erős. A Rengar tapasztalatom szerint nagyon erős és váratlanul nagy PDS t oszt le a lane re.. A minak egy rengar nem feedelve, team fight elején beugrott és egyből quadra killezet, az ellenére ,h az én csapatom sem volt papír már ! Szerintem ennél jobban is lelehetne nerfelni :D de csak azért mondom, h megéri rá kiadni :)
2014. júl. 4. 16:18
5/8 A kérdező kommentje:
jóó build tippet tudna valaki mondani hozzá ?
2014. júl. 5. 14:45
6/8 anonim válasza:
Op build:
Hydra, Yammuo, Last Whisper, Black Clever, Cipő(helyzet függő), Guardian Angel
Ez egy nagyon jó build tapasztalatbpól mondom. Rankeden zsinorba nyertem 6 játékot. Amúgy csak keress rá Ryan Choi ra. És megtudsz mindent.
2014. júl. 27. 21:11
7/8 A kérdező kommentje:
hmmm jónak tűnikk :)) és nagyon tud a srác amúúgy ez jungle-be is jó ?? és még a kérdésem hogy kezdő cuccok ??
2014. júl. 28. 09:48
8/8 anonim válasza:
Jungle és topon is megálja a helyét. Kezdő cucc az Doran's Blade vagy Machete. Atttól függ hova mész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!