Milyen játékokat érdemes beszerezni Ps3-ra?
Attól függ milyen játékokat szeretsz.
Nekem ezek voltak az elsők:
Heavy Rain, Final Fantasy 13, FF 13-2, Tomb Raider, Assassins Creed Heritage Collection, AC 4, Atelier Rorona, Beyond Two Souls, Rain.
Először is döntsd el milyen stílusú játékok is tetszenek.
(Akció, Kaland (Ha jól tudsz angolul), Verekedős, FPS Lövölde, Repülős, Platformer (mászkálós), Autós, RPG, stb.
Aztán érdemes körülnézni a [link] -on kicsit legörgetve középen megtalálod a Browse by Genre menüpontot...
Ami Metascore 70% feletti értékelést kapott azt érdemesnek tartják kijátszani. ;)
Ha nagyon nem tudsz dönteni, ajánlom mindenképpen előfizetni a PS Plusra. Évente 15e (akciósan 12e) Forintért kapsz több mint 24db Metacritic 70+-os játékot, azaz egy játélk 500/625 Ft-ban van, de ha csak minden 4. teszik, akkor is 2000/2500Ft darabja, ami azért messze van a 5-10-15e Ft/db-os dobozos ártól!
Ha ajánlani kellene. (Mivel én a platformereket szeretem, így azt is ajánlom: Journey, Ratchet&Clank, Jak & Daxter, Limbo, Sly Cooper, Little Big Planet, Guacamelee!, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!