Érdemes megvenni a sims4-et?
Értettem az első mondatodat de muszáj leírnom, hogy ez még rosszabb is lesz mint a 3. Szerintem hatalmas bukás lesz az EAnak, bár nem is dolgoztak vele semmit. Azok az online extrák meg DLC-k ugyanúgy felfognak kerülni netre mint alapjáték.
Még multija sincs a játéknak, csak minimális online tartalom szóval egy fillért nem ér.
Köszönöm a válaszod, de nem értek veled egyet.
1.: A simset mindig megveszik. Mindig. Tényleg.
2.: Nem tudom mennyit játszottál vele, de ezek az érzelmek, a multifunkcionalitás olyan (leendő) részei a játéknak, amelyek eddig zavarólag hatottak. A játék motorja teljesen új. Vannak benne fantasztikus újítások meg persze fatális hibák (medence:D )
Én a legjobbat remélem, az ea-t ismerjük még a demóból is versenyt csinál, kiad 10+ DLC-t, de nem hiszem, hogy csalódni fogok. Játszani biztos fogok. Az legalítása lesz a kérdés.:)
2. válaszadó vagyok. Hát igen engem is zavarna, meg a vírusoktól is félek, úgyhogy inkább megvettem a Sims 3 alapot, és most ott tartok hogy 3 számítógépből egy se felel meg a rendszerkövetelményeknek (mert én hülye nem néztem meg előre). De kikönyörögtem hogy kapjak egy új gépet (sajátom eddig se volt, és a 3 gépből 1 tönkrement), mert Sims hiányom van :D
Viszont kiegészítőim nem tudom hogyan lesznek, mert ősszel kijön a Sims 4 és akkor a 3 kiegészítőit már nem is lehet majd kapni (eredetileg 2-t akartam venni, de ez volt a 2-vel is mikor kijött a 3). Letölteni nem fogom, már csak azért is mert eredeti alappal nem működik a letöltött kieg. Szóval valószínű az lesz hogy megveszem valakitől használtan...
A sims 2-vel is meg a 3-al is letöltöttel játszottam net mellett. sose volt belőle semmi baj. télen vettem egy új laptopot (gamer laptop) na ezen meg nem megy el a letöltött, szóval cseszhetem.
de a sims4-et tuti megveszem akármennyibe is fog fájni mert szerintem ennek is a telepítésig kell a lemeze, akkor utána még el lehet adni még ha féláron is, mert volt használva. ha viszont csak lemezzel engedi elindítani akkor a letöltöttel sem mennék sokra vele. viszont úgyis csak egyszer kell megvenni, és ha akarod használni a plázát meg stb. akkor szerintem érdemes megvenni. de ez csak az én egyéni véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!