Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes megvenni a sims4-et?

Érdemes megvenni a sims4-et?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy jó-e vagy tetszik-e hanem pénzügyileg. Megveszem most ~10.000.- és jönnek a dlc-k megint legalább otthagyok egy ötezrest. Ha meg letöltöm észreveszi. :s De ha megveszem használhatom a plázát, online alkalmazások, megosztás. Mit tanácsoltok? Eddig az összes simsem tört volt.

2014. júl. 17. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Értettem az első mondatodat de muszáj leírnom, hogy ez még rosszabb is lesz mint a 3. Szerintem hatalmas bukás lesz az EAnak, bár nem is dolgoztak vele semmit. Azok az online extrák meg DLC-k ugyanúgy felfognak kerülni netre mint alapjáték.

Még multija sincs a játéknak, csak minimális online tartalom szóval egy fillért nem ér.

2014. júl. 17. 10:02
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, de nem értek veled egyet.

1.: A simset mindig megveszik. Mindig. Tényleg.

2.: Nem tudom mennyit játszottál vele, de ezek az érzelmek, a multifunkcionalitás olyan (leendő) részei a játéknak, amelyek eddig zavarólag hatottak. A játék motorja teljesen új. Vannak benne fantasztikus újítások meg persze fatális hibák (medence:D )

Én a legjobbat remélem, az ea-t ismerjük még a demóból is versenyt csinál, kiad 10+ DLC-t, de nem hiszem, hogy csalódni fogok. Játszani biztos fogok. Az legalítása lesz a kérdés.:)

2014. júl. 17. 14:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ment a zöld pacsi:)
2014. júl. 17. 14:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát figyelj szerintem ne vedd meg. Vársz egy kicsit és hamarosan úgyis fent lesz a neten. Bár én nem, de nagyon sokan játszanak letöltött Sim2-3-mal, azoknak sem lett semmi baja... Akkor 4-el miért lenne gond? Barátnőmnek Sims3 van meg letöltve, ő biztonság kedvéért lekapcsolja a netet játék közben, de egyszer-kétszer véletlenül mégis bekapcsolva maradt, akkor sem lett semmi.
2014. júl. 17. 14:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem is csak úgy letöltve volt meg és én is így csinálom, de áhh. Engem picit zavar:D
2014. júl. 17. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
1# vagyok, köszönöm. De ezek a minimális online tartalmak nem érnek meg 15,000ft-t. Amúgy meg kiadnak min 10 kiegészítőt darabja kb 3000ft. Szóval nem is értem mért nem jó a letöltés, a multija miatt szoktak egyedül megvenni egy játékot.
2014. júl. 17. 18:56
 7/11 anonim ***** válasza:

2. válaszadó vagyok. Hát igen engem is zavarna, meg a vírusoktól is félek, úgyhogy inkább megvettem a Sims 3 alapot, és most ott tartok hogy 3 számítógépből egy se felel meg a rendszerkövetelményeknek (mert én hülye nem néztem meg előre). De kikönyörögtem hogy kapjak egy új gépet (sajátom eddig se volt, és a 3 gépből 1 tönkrement), mert Sims hiányom van :D

Viszont kiegészítőim nem tudom hogyan lesznek, mert ősszel kijön a Sims 4 és akkor a 3 kiegészítőit már nem is lehet majd kapni (eredetileg 2-t akartam venni, de ez volt a 2-vel is mikor kijött a 3). Letölteni nem fogom, már csak azért is mert eredeti alappal nem működik a letöltött kieg. Szóval valószínű az lesz hogy megveszem valakitől használtan...

2014. júl. 18. 13:28
 8/11 A kérdező kommentje:
#2 Megtudod venni. Például tescoban nagy leárazások szoktak lenni rá itt Veszprémben. (Meg valószín'u', hogy mindenhol máshol is.) Vagy neten is vehetsz az originen keresztül.
2014. júl. 18. 21:25
 9/11 anonim válasza:
Igen,meglehet venni amikor kijön akkor a Tesco leárazva árulja kb. 1 hétig...De tovább nem.pl.:Az előre a jövőbe azt us levolt árazva
2014. júl. 19. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:

A sims 2-vel is meg a 3-al is letöltöttel játszottam net mellett. sose volt belőle semmi baj. télen vettem egy új laptopot (gamer laptop) na ezen meg nem megy el a letöltött, szóval cseszhetem.

de a sims4-et tuti megveszem akármennyibe is fog fájni mert szerintem ennek is a telepítésig kell a lemeze, akkor utána még el lehet adni még ha féláron is, mert volt használva. ha viszont csak lemezzel engedi elindítani akkor a letöltöttel sem mennék sokra vele. viszont úgyis csak egyszer kell megvenni, és ha akarod használni a plázát meg stb. akkor szerintem érdemes megvenni. de ez csak az én egyéni véleményem.

2014. júl. 20. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!