Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes megvenni a Diablo 3...

Érdemes megvenni a Diablo 3 kiegészítőjét?

Figyelt kérdés
A játék maga annyira nem tetszett régen,játszottam 2.0.1 időszakában is,az jobban tetszett,de még mindig nem volt annyira jó.Mi a véleményétek a kiegészítőről?
2014. jún. 5. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Sztem nem hoz semmi újat a sima D3 hoz képest. Én mondjuk nem vettem meg, de biztos vagyok benne, h 1 hónap játék után ugyanarról szól a játék. Farmolod ugyanazokat a helyeket, azaz baromi monoton. Ha neked ez tetszik akkor érdemes megvenni.
2014. jún. 5. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lett a kiegészítő. Az "alap" ugyan tartalmazza a skill és paragon módosításokat, viszont a balanszolás és a lényegi játék inkább a lvl 70-es karakterekre van kihegyezve. Az sem igaz, hogy "ugyanaz". A monster power és a régi nehézségek leváltásával a nehézségi skálázás talán jól működik az alapban, de a monster sűrűség csapnivaló. A kiegben az adventure módban sokkal jobb aprítani az ellent. Egyrészt több van, másrészt van olyan item ami csak itt eshet (bounty reward legendaryk. A torment only itemek se eshetnek az alapban). Az sem utolsó, hogy a riftek sokkal inkább randomok, mint minden az alapjátékban. A terep ugyan elég sok hasonlóságot mutat, de a szörnyek amik benne vannak teljesen kiszámíthatatlanok. Azaz nincs korlátozva, hogy adott területen mik jelenhetnek meg.

+elem az enchant is. AH zárás után elég hasznos. A majdnem jó itemeidből simán csinálhatsz pöpec cuccokat. Egy jellemzőt "újrasorsolhatsz" egy-egy itemen némi anyag és gold költséggel.

Ha kérdéses számodra, akkor kukkants meg 1-2 ingame videót esetleg a youtube-on, vagy kukkants bele a streamekben (Twitch például)!

2014. jún. 7. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!