Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb játék konzol és...

Melyik a jobb játék konzol és kb. mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 17:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

jelszó:www.akilesart.com

honlap: [link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__265124-ho..

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jan. 14. 12:57
 12/17 anonim ***** válasza:

19:30

Hűtésátalakítással, flashelve, 2 játékkal az elit 68000.

Minden ilyen nélkül 62000.

De nem hiszem, hogyha kijönne az új x sony-nak kéne hirtelen egy újabb konzol.

PS3 tökéletes lesz még évekig, és úgy tudom a PS4 2014 körül fog megjelenni, de csak annyi lesz, hogy kevesebbet fogyaszt meg valamilyen nano cuccos, de nagyjából PS3 továbbfejlesztett konzolja akar lenni.

Amúgy ha már xbox-ról beszélünk:

Nekem nem kéne egy olyan konzol, amelyiket alig voltak képesek rendesen összerakni.

Csomó xbox-nál 3led-es hiba, meg túlmelegedés, meg még sok minden amiről nem is hallottam.

Lehet, hogy a tiéd pont nem ilyen, de én nekem akkor sem kéne, rakják össze rendesen vagy ne is gyártsanak egyáltalán.

2010. jan. 14. 18:58
 13/17 anonim válasza:

minden érv az xbox ellen szól

zakatol gyengébb a telejsítménye sima dvd no wifi fizetős net stb -.-

2010. ápr. 7. 23:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Igazából xbox-ba csak az a jobb, hogy a letöltött játékok is mennek, de ez ne legyen már szempont.

Minden másba veri a ps3, max. az nem látja be, aki bele van szeretve az xbox-ba.

2010. ápr. 7. 23:14
 15/17 anonim válasza:
Project Natal! Nem kell hozzá semmilyen irányító. És nagyon élethű!
2010. ápr. 18. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:

11:39

De az meg már megint egy teljesen új kategória (plusz még meg sem jelent).

Az inkább ilyen "fun" dolog lesz, semmi komolyabb cucc.

Meg hát az is mikroszoft.

2010. ápr. 19. 16:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Nos ez egy nehéz kérdés, elég sok dolog féle dolog jöhet szóba.

Játékok tekintetében épp az a poén, hogy a multicímek többsége egy kicsit jobban néz ki xboxon, mivel ps-re nehezebb játékot írni, de van ami az egyiken, van ami a másikon szebb egy kicsit, de csak egy kicsit!

Amúgy nem tudom mire ez a nagy "A ps3nak sokkal erősebb hardvere van" dolog, mivel manapság a játékok pl 66os (jó tudom nem a legjobb példa) szinten készülnek, hiába tud a ps3 100as szintet, az xbox meg csak 80at, ha egyszerűen a játékok nem használják ki és évről évre jobbak lesznek, tehát utánna 67, 68 as szinten és mire elérik a 80at már jön az új box és vinni fogja.

Amúgy a blu-rayről meg annyit, hogy eléggé megoszlanak róla a vélemények... valaki szerint jöhet, de sokan vannak azok, akik szerint a netes streamelésé a jövő és valjuk be, manapság elérhető a 30 megás net és gondolom az idén megint emelni fogják.

De valljuk be, nem rohangálnak az emberek a blu-rayért és nem hozta azt a sikert, amire a sony számított. (Perszer, azt hozzá teszem, hogy még, én is szívesen használnám, de ilyen árak mellett...)

Akik itt írogatnak, hogy van benne blu-ray, azoknak van is lemezük vagy csak ez is egy olyan "jajj blu-ray, nem tudom miért, de biztos ez a jó és ezért istenítem" feeling?

Ami engem illet, szarok én a blu-rayre, inkább vettem egy 2 terrás wincsit és arra teszem a filmeket és ha nem kell akkor törlöm, ez manapság sokkal olcsóbb, mint kiírni blu-rayre, de amúgy szerintetek a ps3 vinné a másolt lemezeket, ha jól tudom még mkv-t se játszik, tehát még előtte konvertálgatni, hát ... nem is tudom.

A 2 konzol között pedig az exclusive játékkínálat döntsön.

Ha egyszer fellehet majd törni a ps3at, akkor ugyan úgy lefognak bannolni a PSN-ről, mint ahogy teszik azt az xbox liveról.

Összegezve:

Xboxon van flash és fizetős net, a jasperes gépek már megbízhatóak és kijött a legújabb boxis, aminél a garanciát visszavették a 3 évről, tehát bízhatnak benne.

Ps3on fizetős játék és ingyen net.

2010. júl. 3. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!