Van valaki aki ismeri a JÁTÉKSZIGET játékboltokat? Mi a véleményetek róla? Mi a véleményetek a dolgozókról?
Én nagyon nagyon drágának tartom. A dolgozok vegyes vannak nagyon normálisak de volt már szerencsém olyan bunkóhoz is h csak na...-.-"
és neked kedves kérdező?
Én ott dolgoztam négy évig, a központi irodában. Ezért csak a belső dolgokat ismertem, a boltokban dolgozókat kevésbé. Az érdekelne, hogy tényleg annyira N1 játékbolt-e ez Magyarországon ahogy a vezetőség gondolja.
A játéksziget tulajdonosa egy házaspár. Mivel a cég jól jövedelmez a cég irányítását fokozatosan rábízták a főkönyvelőre és néhány alul képzett felső vezetőre. Mindenben Ők döntenek, a tulajdonosok meg nem foglalkoznak a döntésekkel amíg annyi pénzt vesznek ki a cégből amennyit akarnak.
Emiatt az irodai alkalmazottak védelem és érdekképviselet nélkül maradtak. Ugyanis a felső vezetőknek az az érdekük, hogy megtartsák a különleges pozíciójukat, ezért a tulajoknak kedve szerint döntenek a pénzügyekben, sokszor az alkalmazottak kárára.
Így például csak több évig tartó kéregetés után voltak hajlandóak emelni 5ezer forinttal az irodai fizetéseket.
Vásárlói szemszögből szerintem elég jó a választék, de valóban drága. Vannak gyermek rendezvények a játéksziget szervezésében, ez szintén klassz, bár a gyerkőcöket nem lehet otthagyni (mondjuk amíg vásárolgatnak a szülők). Csinálhatnának egy fix gyermek megőrzőt, ami nem túl drága, viszont nagy reklámértéke lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!