Just dance-ből érdemes megvenni a 2023 előtti játékokat?
Most kaptam meg a 2024-es verziót, és nem minden tiszta:
-Ubisoft a 2023 előtti játékokat miért nem ajánlja fel megvásárlásra a Shopban játékon belül?
-Just dance plus előfizetéssel elérhetem a ps5 előtti zenéket? Régen a just dance 2 nagy kedvenc volt, de csak 1-2 zenét ad be belőle, szóval nem igazán értem, hogy mi értelme van, vagy utólagosan ezeket az ősrégi verziókat meg lehet valahol vásárolni PS5-re?
A just dance-nek van az előfizetéses része, az unlimited, viszont ebbe bekerülnek új dalok ÉS kikerülnek régiek, mert lejár a licensz. A régebbi játékokban (2018, 2020 stb) van jó pár olyan zene, amit az adott verzióban még játszhatsz, de az unlimitedben már nem, mert lejárt a licensz.
Lemezen használtan tudsz régebbi verziókat is venni apróhirdetési oldalakon. Azt érdemes megnézni téged milyen zenék érdekelnek, mert ha egy adott évből van kb 2-3 ami érdekel, nem biztos hogy megéri megvenni használtan, még akkor sem ha olcsóbb mint a régi bolti ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!