Milyen játékokat ajánlotok megvételre PC-re ami az utóbbi 20 evben kassza siker lett? Mi az amit érdemes megvenni és nagyon ütős cím lett?
Pozitívum:
Ha jó a grafika
Kiváló a jàtékmenet
jatekosok altal kedvelt de kis "kozonsegu", vagy "nagy kozonsegu"
Es a kasszasiker nem mindeg takarja egymast, adhatnak valamit nagyon dragan sok platformra kevesebb vevovel is nags profit
valami ingyenes vagy minimalis vetelaras is lehet nagy kozonseggel, vevo/felhaszbalo-taborral
mi az ami teged erdekel? Kert en a filmeknel se azt figyelem melyek a legnagyobb bevetelesek
jatekoknal sem
de elege felkapottak a nem csak multibannjatszhatok kozzt az Assassin Creed ek, Far Cry k,
Multikbol CoD ok, BF -ek
lenyegeben inkabb tehat nagy necek a jatekok kozt
de vegnelkul lehetne sorolni az egyeb nagy neveket
es ismeretlenebbeket ("spefifikusabb" jatekmenetueket, stilusuakat)
#4 nekem nem tetszik a Witcher 3, Witcher (1) az elmegy kategoria volt, 2 vegigjatszara
Diablo 3 tetszik de nem jatszottam vele
HL meg legenda
masik kerdesnel epp Fall Guys rol kerdeztek, nem gondoltam voln hogy ilyen toplistas
a listarol meg ajanlom hogy probald ki ezeket amik elol vannak rajta
Crysis
(Myst - ha nem zavar hogy 1993 as)
The Forest
(DayZ)
Dark Souls (osszes)
Doom 3 (vagy osszes Doom)
tobbi mar nagyon lentebb lenne listan...
persze amit eddig meg nem probaltal
de amugy 3 emlitett jatek alapjan ezeket is ajanlanam
osszes reszeiket:
Dragon Age
Sacred
Fallout
pl.
ja persze Witcher 3 kritikusok es jatekosok altal nagyon kedvelt, elismert
csak azt mondom en nekem nem tetszik
de hat en Tomb Raider / Far Cry fan vagyok
mind vegig vittem rengetegszer es ki fogom is sokszor :D
annyira eltalatak mi az ami nekem tetszik sajnos TR az annyira nem szabad mint FC de remelem majd kesobb lesz valami megujabb TR (szeria?) Ami open wolrdos lesz
Witcher sorozat, Mass Effect sorozat, Dragon Age, Crysis, az összes DOOM, Elder Scrolls, Fallout, Half-Life, Dead Space, Spore, Total War, Stronghold, Minecraft, Gmod.
Nem valami nagy sikerű játék, de szerintem a Children of a Dead Earth baromi jó.
#9 hat erdekes meg szep, de igazabol unalmas lehet sokaknak, akik akciojatekokat birjak leginkabb FPS eket GTA kat, azokat biztos nem fogja sokaig lekotni
inkabb Green Hell akkor mar pl. (jo igen lenyegileg egesz mas (The Forest hez hasonlo - csak szerintem jobb is), de tulelo jatek ez is meg az is)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!