Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat ajánlotok...

Milyen játékokat ajánlotok megvételre PC-re ami az utóbbi 20 evben kassza siker lett? Mi az amit érdemes megvenni és nagyon ütős cím lett?

Figyelt kérdés

Pozitívum:

Ha jó a grafika

Kiváló a jàtékmenet

2021. máj. 19. 11:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Minecraftot megvettem 2015be tobbszáz órám van benne es valahogy mindig visszatérek néha mczni.

Akkor a the forest meg a rdr2 jelenleg bestbuy?

2021. máj. 20. 19:22
 12/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha MineCraft bejon akkor lehet Subnautica is be fog

rdr2 rol eddig sehol sem volt szo a kerdesben es a listan sincs ott

De valoban egy nagyon jo jatek "western GTA5"

The Forest et mennyiert

steam on ennyi (?) Most:

19,99 USA-dollár =

5 716,04 magyar forint

szerintem nem annyira er ennyit, de ez a vevon is mulik

erdemes videokat nezned rola szerintem

mert egy GTA5/RDR2 t latatlanba is barkinek lehet ajanlani hogy vegye csak meg, mivel biztos nem fogja megbanni

:D (altalaban...)

The Forest azert nem ilyen jatek nem korosztaly/erdeklodes fuggetlen, hanem "specifikus" szukebb kornek "szant" vagyis hogy szukebb kor erdeklodik iranta

szerintem legalabbis

vegulis horror elemek vannak benne, meg elege HardCore (hatarokat(jatekos hatarait) feszegeto nehezseg) elemek (Green Hell ben is)

Subnautika ilyen szempontbol azert konyedebb jatek

2021. máj. 20. 20:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Instant-gamingon szoktam vásárolni évek óta mert ott a játékok többségén 90% akció van. The forest 5,89€ euro jelenleg
2021. máj. 20. 21:07
 14/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#13 az mar baratibb ar

Xy4

2021. máj. 20. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!