Miért nem enged sso-ban írni a global chatre?
Figyelt kérdés
Már egy csomó játékost megkérdeztem, de senki nem tudja a választ. A játékban pár napja lett új karakterem, és ezért egy hétig alapból star rider vagyok benne, de a globál chatre nem enged írni. Ez szinthez van kötve? Vagy más lehet a baja?ma 11:54
1/5 anonim válasza:
Meg kell erősítened hozzá az email címed. Regisztrációkor kaptál egy emailt benne egy linkkel, arra kattints rá. Ha nem kaptál, az sso honlapján lépj be a fiókodba és legfelül fogja írni, hogy nincs megerősítve az email címed. Ott tudsz új linket kérni. Ha be vagy lépve a játékba mikor megerősíted, ki-be kell lépni hogy érvénybe lépjen.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 rendben, az egyik játékos azt is mondta, hogy star ridert kell vásárolni hozzá, és nem elég a kód. Ebben mennyi az igazság?
ma 12:40
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom mennie kéne kóddal is, a kód csak annyiban rosszabb a fizetős verzióval szemben, hogy nem jár a heti 100 sc.
4/5 A kérdező kommentje:
Oksi, még egy kérdés. Ha nem fogadja el az emailt, akkor elvileg a mond-ba, a barátba és a csopiba se tudnák írni nem?
ma 13:02
5/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, nem próbáltam sose, mert azonnal aktiváltam, így csak egy rövid ideig voltam nem aktiváltan, ami alatt nem próbáltam felvenni a kapcsolatot senkivel (ahogy most se, ha valaki akarja arra nyitott vagyok, de magamtól nem keresem mások társaságát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!