Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kapcsolattartás a lediplomázás...

Kapcsolattartás a lediplomázás után (SIMS2)?

Figyelt kérdés
Nos volt egy simem, elküldtem az egyetemvárosba, koleszba.. nem tetszett ott, nem tudtam tanulni a többiektől, így beköltöztettem egy sráchoz albérletbe. a lány(saját simem) sikeresen 5*-al diplomázott, aztán a diplomaosztó buli után kiírta, hogy taxi jött érte, hogy visszavigye Odaátba. mondom ok... a srác is pár óra mulva diplomázott, szintén 5*-al, de nála nem írta hová viszik, csak jött a taxi, majd elment és visszadobott az egyetemvárosba, úgy, h a srác már nem volt az albérletben.. azóta nem találom sem az egyetemváros, se a belváros, sem pedig Odaát családtárolójában... az egyetem alatt összejött a simem azzal a sráccal, jó lenne megtalálni, de nem tudom hol lehet, nem találom sehol.. ilyenkor mi van??? mivel ő is egy családtárolóban kell, h legyen, így nem tudom se hívni, se e-mailt írni neki, nem tudom mi legyen...... :S

#egyetem #szerelem #Sims 2 #Odaát #belváros #Egyetemváros #keresni telefon-email nélkül
2014. aug. 5. 16:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!