Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims free play (Deasign...

Sims free play (Deasign Clothing)?

Figyelt kérdés
Azt a feladatot kaptam hogy (idézem) "DESIGN CLOTHING" "Another great way for your Sims to earn Simoleons is by purchasing a Fashion Studio from Promotions 'R' Us, placing it in a Sim's house and design stylish clothing! Have a Sim design something fashionable!" Merre wan az a "Promotions 'R' Us" ? Wagy hogy kell ezt megoldani? Valaki segítsen lécci

2014. aug. 3. 16:50
 1/2 anonim válasza:
Szia. Az egy épület amit meg kell/kellett építened. A városban a parktól "lefelé", a pet storetól jobbra található. Klikkelj rá, majd válaszd ki a "fashion studio" nevű terméket, vedd meg. Menj be valamelyik simed házába és tedd ki(home store-inventory-hobby). Utána kattints a szerkezetre és válaszd ki a 10 perceset(nem tudom hirtelen mi a neve). Remélem tudtam segíteni.
2014. aug. 23. 23:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Thx <3
2014. nov. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!