Replay póló címkéjén az van feltüntetve hogy genuine replay since 1981 quality clothing. Ez eredeti lehet akkor avagy sem?
Jó kérdés :) Nekem kabátom volt, de már régebben.
Próbáltam nézni a neten, de szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha bemennél egy Replay üzletbe, nézelődni és akkor le tudod csekkolni a címkét!
A Szabadkai piacon pontosan az eredeti cuccokkal megyező ruhák vannak. Retro, Replay, Hilfiger, Devergo, Nike meg a csajos márkák, My77, Amnesia.
Egy barátom hozatott onnan Hilfiger farmer térdnadrágot a gombokban a zászló, minden címke benne, és szuper szabás, anyag.
Semmiből nem látni hogy hamis (vagy ki tudja hamis e.... vagy amit a boltban veszel nem e innen van??)
Csak amig a Hilfigerben 20-30 ezer ugyanez, a srác 4000-ért vette a csajtól meg aki már nyilván tett rá hasznot mert ezzel foglalkozik mellékesben. Vagyis akkor ott kinn aligha több mint 3000 Ft.
Nekem is van meg a barátomnak is több retro, replay pólónk, 2200- 2500 között vesszük meg a csajtól vagyis odakinn lehet vagy 1500... a lényeg hogy semmiben nem különbözik a boltitól az anyag is ugyanaz és nem gagyi ráfestett.
Az h a pólód igazi e azon múlik h mennyiért vetted és hol.
Ha boltban 10 ezerért akkor eredeti. Ha valakitől egy ezresért új állapotban akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!