League of Legends - jutalmak, RP, Skin-ek?
Sziasztok!
Az a helyzet ,hogy nagyon tetszik 2 skin, Lélekőr Udyr és Fejvadász Nidalee, de nemakarok költeni a játékra, megvan még az alap 400 rp-m de ebből egyiket sem tudnám megvenni mégha le is lennének árazva, arra lennék kíváncsi meglehet-e szerezni őket valahogy, mert hallottam hogyha bekerülök az Arany divízióba akkor kapok Rp-t vagy skin-t már nemtudom, ez igaz? Ha igen mennyi rp-t kapok vagy ha skin-t ajándékoznak akkor én választhatok ki 1-et?
Nem, nem és nem.
Nincs ingyen RP. Kapod azt a 400-at, aztán vagy veszel vagy
az egyetlen "MŰKÖDŐ" módszer:
Tudd viszont, hogyha ezt magadnak csinálod (tehát meghívsz magadnak 10 accot és felhúzod), azért bannolnak.
Egy Victorious Skint kapsz season végén, ha aranyba vagy a fölött vagy. Azt, hogy melyik champra készítik el ezt a skint csak 1-2 hónappal season vége előtt lehet megtudni.
Rp szerzésre alternatíva egy rp díjazású verseny megnyerése. Skin szerzésre pedig szokott lenni a "Játssz velünk" esemény. Ami annyit tesz, hogy 2Riot munkatárssal játszhat pár ember és akit a meccs legjobbjának választanak meg az kaphat 1skint (kivéve lélekőr udyr és pulsefire ezreal).
Ingyenes játék. Szerinted miből tartják fent? Jó, hogy nem kezdenek el mindenkinek skint osztogatni.
Azt hittem, ha már valaki régóta játszik evvel a játékkal és szeret vele játszani akkor támogatja annyival a céget,hogy megveszi magának a skint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!