Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends, mennyit ér...

League of legends, mennyit ér ez a kari és hol tudom eladni?

Figyelt kérdés

szeretném eladni lol karim, mert egy ideje nem játszok és szerintem a már nem is fogok

normal win 460

40 hős

majdnem mind runa megvan

a profil jelenleg bronz 2

Mennyiért tudom eladni?

2014. júl. 30. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Max egy Rákóczit adnék érte, de azt is csak azért, mert mindig is akartam egy bronzos accot.

Őszintén, egy ilyen acc a kutyának nem kell.

2014. júl. 30. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
az ingyenelo pistikeknek biztos kell, de ezert max borravalot kapnal
2014. júl. 30. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ingyen se kéne, 40 hős nem sok, "majdnem mind runa megvan" is problémás, bronze 2 meg maga lehet a pokol.
2014. júl. 30. 17:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

nem azért írtam ki a kérdést hogy leszóljatok, annyi munkám volt benne hogy legalább a kutyának kelljen, majdnem mind runa megvan ezt úgy értem hogy T3 rúnákból megvan full: ad runa adc runa, tank rúna, ap runa és 40hősből 12 6300as champion és jelenleg majdnem 20k ipm van amit nem tudtam elkölteni,

hogy hoztam össze a bronz 2-t? 10/4et nyertem és mivel nem 100wines kezdő voltam ezért nem silverbe dobott be, de aki tud játszani gyorsan kijut innen..

és azért jutott eszembe hogy el kéne adni mert egy ideje nem játszottam és már nem is lesz rá időm...

az 1.válaszoló meg tegyen még hozzá pár Rákóczit és vegyen egy illemórát amin megtanulja hogy nem szóljuk le más munkáját legyen az rossz vagy jó

2014. júl. 30. 19:45
 5/5 Clairvoyant ***** válasza:
Ne haragudj, de ebben nem munkád van, hanem élvezettel játszottál, a kettő között van némi különbség. Amúgy meg ha valaki érzékelteti veled a realitást, az még nem feltétlenül leszólás. Ebben a profilban konkrétan semmi olyan nincs, amit ne lehetne szorgos munkával összehozni. Teszem azt, ha tele lenne ritka, limitált skinekkel....
2014. aug. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!