Leszoktatok fáradni, amikor egy ismerősötök/barátotok fikáz egy játékot, és kiderül hogy easy fokozaton játszik?
Figyelt kérdés
Az Easy fokozat azért létezik, hogy az aki alapból kezdő, vagy az adott műfajhoz gyenge, valamit tudjon kezdeni az produktummal.
Velem többször előfordult már ez, de a legutóbbi ez volt:
(NEM vagyok CoD fan. csak mellékesen)
Ismerősöm fikázta a CoD4-et, hogy milyen unalmas. Idézem: " Csak megyek benne, szétlövök mindenkit, semmi feszültség nincs! Nem is nagyszáám frcs frcs frcs".
És easy-n játszik. Én jelenleg MoH Warfighterezek Tier1 fokozaton, amitől már akkor is dobban a szívem, ha rámlő valaki, olyan nehéz.
Hogy várhat el valaki izgalmat, feszültséget könnyű fokozaton? Az azoknak van, akik KEZDŐK!
2014. júl. 30. 13:43
1/4 anonim válasza:
Mondd neki hogy játssza nehezebb fokozaton és izgalmas lesz. De nem szokott érdekelni, hogy mit mond az adott játékra. Könnyű fokozaton fps lövöldözős játékot nincs értelme játszani. Én pl minimum normalba játszom, ha nem vagyok formában :D Max ne foglalkozz vele. Vagy titokban állítsd át a legnehezebb fokozatra, hadd szenvedjen :D
2/4 A kérdező kommentje:
Engem csak azért zavar, mert így alakul ki egy közvélemény valamiről. "ez így vacak, ez úgy vacak" és közbe nem is értenek hozzá a hülye easy fokozattal.. :D Nem tudom miért érdekel ez engem. Lehet ez már az én bajom.
2014. júl. 30. 20:16
3/4 anonim válasza:
Én direkt azért játszom easyn mert ha 2-3-4-4 alkalomal kell egymás után újra csinálni ugyan azt a pályarészt akk álltalába felb*sz engem a játék és vagy fél óra mire lenyugszom.
4/4 A kérdező kommentje:
Az még rendben van, de remélem nem panaszkodsz a feszültség hiányára, egy adott játékban.. :D
2014. aug. 3. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!