Ki a leg OP-b top Champion LoL-ban? (League of Legends)
Eddig Darius-al szerettem nagyon top-ozni, csakhát a nerf után nem annyira erős... Néha még Singed-ezek, ő az a tipikus champ aki mindenkinek megvan de még senki se választotta xD
Mostanába a strem-erek Irelia-val tolják, én is kipróbáltam de én nem tartom annyira erősnek.
A szokásos Jax meg Renekton egy kicsit már elavult.
Ti mivel játszotok aki véleményetek szerint mindenkit szét vér top-on? (Gondolom Teemo és Yorick xD a világ két legidegesítőb champ-je)
"Yorick-ot lehetetlen counter-elni"
Yorickot nagyon egyszerű counterelni, csak pickelj be egy trundle-t...
Én AP Nunu-ra szavazok, megeszi a yorick állatkáját és folyamatosan no costos hógolyóval üti le a hp-dat, elég szemét.
Irelia meg tipikus mid/late game-s, elején nem tud burstölni, kell neki az a botrk meg trinity force.
Teemo-ról annyit, Nasus/Garen ki tudja szorítani, meg leölni elég könnyen.
Alapvetően nincsen legjobb top-os, mindenkinek más jön be, játékstílustól függően. De egyébként High elo-n megvan az a kb 40 champ amit visznek a többit meg hagyják. Ott van pl Darius, bronze - silver esetleg gold alja, ahol látod, utána egyszerűen eltűnik, nem viszik, mert nincs rendes CC-je, team fightba vannak jobbak, amiket vihetsz. Nagy szinten már a team fightokra is gondolnod kell, mi mivel üt jól stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!