Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi számít értékes nek GTA:SA-ban?

ShadowB213 kérdése:

Mi számít értékes nek GTA:SA-ban?

Figyelt kérdés
GTA San Andreas-ban mi számít értékes loknivaló-nak?

2014. júl. 17. 16:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi van? Kifejtenéd egy kicsit a kérdést, mert nem nagyon értem mire vagy kíváncsi...
2014. júl. 17. 16:35
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra kíváncsi, hogy miért olyan nagy durranás a san andreas. Nos szerény véleményem szerint (a grafikát leszámítva) sok minden...
2014. júl. 17. 17:02
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy erre gondol.
2014. júl. 17. 17:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindketten hülyeséget beszéltek, és a kérdező a lopnivalókról kérdez. Amúgy nem számít semmi tárgy különösebben érdekesnek. A játék a következő módon számolja a rablásért kapott pénzt: ellopott tárgyak száma a másodikon (ellopott tárgyak száma*ellopott tárgyak száma) szorozva 20-al.
2014. júl. 17. 17:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ha valóban ez a kérdés akkor a kérdező gyakorolhatná a helyesírást...
2014. júl. 17. 17:45
 6/15 anonim ***** válasza:

@17:35

Miért is beszéltem hülyeséget? Mert kértem a kérdezőt hogy kicsit egyértelműsítse a pongyolán kiírt kérdését? te sem állhatsz az értelem magaslatán...

2014. júl. 17. 17:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha egy betűt nem tudsz kicserélni, akkor nem tudom ki nem áll az értelem magaslatán, bocs. Én még válaszoltam is a kérdésre, de legyen mindegy.
2014. júl. 18. 10:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Amúgy ott van a cimkék között is, hogy mire gondol a kérdező, te igencsak értelmes ember. Kicsit szétnézni sose árt
2014. júl. 18. 10:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Pongyola megfogalmazás alatt nem azt értem, hogy egy betűt félre gépelt. De hagyjuk, ilyen "tanult" emberekkel inkább nem állok le vitázni...
2014. júl. 18. 10:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Ne is állj, még a végén veszítesz :)
2014. júl. 18. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!