Fiúk lányok! Nektek mi a véleményetek egy olyan fiúról aki 18 éves írt egy könyvet, sok munkája volt benne, és a rádióba is csináltak vele interjút. Nem sok fiatal mondhatja el ezt magáról, és ez, Lányok nektek mennyire értékes, és mennyire számít?
Mi lenne a véleményem? Ha nem olvastam a könyvét,akkor semmi. Ha egy újabb "divatkönyvet" írt,akkor az,hogy egy újabb kis felkapott "sztár" lesz,aki elég hamar lecseng majd,viszont ha maradandó,igazi könyvet írt,akkor le a kalappal előtte. Viszont ha utóbbi,akkor nem valószínű,hogy a rábióban is készítenek vele interjút,mert nem az okos/értelmes emberek a felkapottak manapság.
Egyébként pontosítanál kisit,kedves kérdező? Ez így elég homályos :)
Ne haragudj,de biztos,hogy Te könyvet írtál? Az írásod ugyanis hemzseg a helyesírási hibáktól. Néhol lehagysz betűket.
Persze lehet,hogy csak azért,mert számítógépen írsz :)
Egyébként mi a könyv címe? Érdekelne. Nem mondtam egyébként,hogy törvényszerűen rossz,csak azt mondtam,hogy mi megy általában.
úúú imádok olvasni
ígérem elolvasom azt megírom milyen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!