Fifa 14 UT-ben milyen csapatot érdemes venni/csinálni? (Többi lent)
100-150k-s csapatra gondoltam, és 100%-os összhang legyen.
Ha tudtok ötleteket légyszíves mondjatok!
Előre is köszönöm!
Hali! en kiprobaltam sok ligát,kezdve az olasszal,aztan spanyol,es most angol. Ha sok penzed van akkor a spanyol a legjobb ( Messi,Ronado,Xavi,Iniesta,Dani Alves,Ramos..) de ha csak 150K korul akkor az angol éri meg a legjobban. A német is jó,de az is drága pl. Reus,Lewa,Götze (o neki foleg felment az ára a vb dontoben szerzett golja miatt)...Az angol a legjobb szerintem,en nekem igy van: 4-1-2-1-2
Cech-Richards,Kompany,David Luiz,Filipe Luis (igaz h spanyol liga,de mivel David Luiz,es a BK is brazil,igy beleillik.Szűrőbe Fellainit es Ramirest válltogattam,attol fuggoen hogy inkabb tamadni vagy vedekezni akarok.JK Nani/Jesus Navas ( Ha szeretsz cselezni akkor Nani merr neki 5*) Bk Willian. Iranyito Ozil.eszmeletlen jo labakat ad,csak lassu.de ha megtanulsz vele jatszani aranyat ér.2 csatárom Eto es Sturridge. (Suarez is jo Sturridge helyere ha van ra penzed.) Remelem tudtam segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!