MMORPG beszélgetés?
Először szeretnék a Gates of Andaronról és a Metin2-ről beszélgetni.
Kezdjük ott, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy a gatesben költeni kell, nehéz fejlődni, sok a k*csög, a kisebbet eltapossák stb.
De egy valamit magyarázzanak már el a kedves Metin2 fanok.
Hogy a fenébe lehet jobb a Metin2 a Gatesnél, amikor a Gates:
-Sokkal kiforrottabb, színesebb
-Olyan extra eventeket tartanak mindig
-Területfoglalások minden nap este 8-tól
-3 összetett ország, 6 kaszttal, 3 fajjal
-AVALAN, MENNYEK KERTJE HÁBORÚ MINDEN SZOMBAT 21:00-tól, JUTALOM ÉRTE, HA A KISEBBEK BEMENNEK, A NAGYOK MEG PERSZE VERIK EGYMÁST
-Olyan valósághű effekteket raknak bele, mint például most van a foci VB és különböző eventek, foci van benne, mondjuk spanyolországos palást a kariknak stb.
-Sok segítség, teljesen modern menürendszer
Egyetlen hátrány a holdkő miatti nehézségek, de aki tud kereskedni játékbeli cuccokkal, az kevés idő alatt is megszedi magát.
Kedves metin fanok, áruljátok már el, hogy miben jobb a metin2, mint a gates, amikor semmi extra nincs benne, büdös japán kinézetűek a karakterek, tök olyan az egész game, mint egy fos anime.
A gatesnek is van egy kis ilyen beütése, de nagyon elenyésző ennyi extra mellett.
Akkor már inkább WoWozzatok.
Nekem is tetszik a wow, de nem értem hogy miért kell mindig a gatest wow koppintásnak hívni mikor:
-MMORP mind2, és vannak köztük hasonlóságok, akkor miért csodálkozol?
-a gates annyi újítást vitt már bele a legújabb patchekkel hogy már alig hasonlít.
Még mielőtt bárki azt mondaná, hogy pont a patchek miatt rossz, annak azt üzenem, hogy ízlések és pofonok.
Lényegében: Miért kell minden kérdésben szidni a "nem tetszik MMORPG-t"???
SENKI NEM JEGYEZTE MEG, HOGY ÍZLÉSEK ÉS POFONOK?
Én játszottam már a Wow, LoL, GoA, Metin játékkal is és mégis a GoA jön be a legjobban a sok lehetőség és egyéb dolgok miatt.
TEHETEK ÉN ERRŐL?
De a wowot is jónak találom, a többi nem jött be, a metin sz*r, már bocsi, persze aki játsza, egészségére.
MOST EZEKEN GONDOLKOZZATOK EL, ÉS VÁLASZOLJATOK 3 KÉRDÉSRE:
-Mi jó a metinben, és miért jobb, mint a gates, mikor szemmel láthatóan a gates mellett, és semmilyen ehez hasonló játék mellett labdába sem rúghat?
-A goa miért wow koppintás, mikor a goa teljesen átalakult már, és ha egyszer mmorpg mind2, akkor kiért probléma ha hasonlók?
-Miért kell mindig leszarozni a másikat, ha egyszer neki az jön be, mit csináljon vele?
De a metint azt én se értem, azért írtam ezt róla, mert ez a határon alulra is lesüllyed, és ha válaszoltok rá egy jó nyomós indokkal/indokokkal, hogy a metin miért nevezhető jó játéknak, akkor elfogadom, ahogy más fikázónak is kellene. Na miért?
Asszem ezentúl szűnjenek meg az MMORPG és egyéb ilyen játék viták.
Egyetértek az utolsóval.
De már nem játszanak rajta azért olyan sokan. Emlékszem, 2009-2011 között Pegasuson másodpercenként pörgött a chat. Ch1 főtéren nem is tudtál végigmenni normálisan, mert szinte laggolt az egész.
Ezzel szemben, most alig írnak chatbe..Főtér is eléggé kihalt.
Na mindegy, lényeg, hogy én szeretem a Metint, mert ez volt a legelső MMO-m, valamint sok fontos embert ismertem meg a játék alatt.
28-as
Nem veszed észre hogy itt egyedül te vagy egy csíra?
Most mit vered itt magad a beszólásaiddal hogy szövegértést tanultál? Mert azt játszák többen akkor te már menő gyerek vagy?
Komolyan arra vered a nyálad hogy többen játszák?
Amúgy meg én ezt nem írtam volna oda, mert már azelőtt legalább 4-szer elmondtam hogy miért játszák többen, de te még most is csak ezt hajtod, habár már ezt is elmondtam hogy mit várunk egy metinestől....
Én már rég leírtam hogy mindenki játszon azt kész, beismertem hogy nem kellett volna fikáznom, de te még most is itt magyarázol, hogy a metint többen játszák.
DE OLVASS MÁR VISSZA, EZÉRT JÁTSZÁK TÖBBEN.
Szánalmas vagy, szerintem azért tartod jobbnak és azért is játszák mert túl hülyék ahoz, hogy egy wowot vagy goat vagy lolt el tudjanak irányítani.
Ezért kedves barátom, legalább a goaban nem úgy van hogy az ellenséggel barátkozol, minek mész át a másik országba?
Ha én is meglátok egy Derionit, mert én Valorianban vagyok, rögtön lecsapom.
Ezt is tudni kell kezelni, és tudni kell a módszereket, a metin egyszerűbb, ezért is játszák többen, mert több van az idióta értelmifogyatékosból, mint a normális játékosokból, mint például az utolsó előtti.
Na ő is nyomta, mégse kötekedtünk egymással.
Miért nem?
Mert ő normális metinesekhez tartozik, és hiába nem szeretem a metint, mégis elismerem a stílusát, mert ő is úgy áll hozzá.
De te már első perctől szaroztál mindent, akkor mégis min csodálkozol? Azon hogy az idióta értelmifogyatékos metinesekhez tartozol, akiknek csak a metin ocsmány világa és kinézete jó?
Ez most jól esett, de mindjárt jön a 10 éves támadás.
Kérdező nem veszed észre hogy itt csak te véded annyira a GoA-t hogy már szánalmas....hallod senkit sem érdekel a te játékod.Feljössz ide sírni mint egy nyomi hogy egy metines leoltotta a GoA-t és akkor elkezded sorolni hogy elvielg miben lenne jobb a GoA mint a Metin.
Honnan veszed hogy Metinezek??? Egy szóval nem írtam hogy azzal játszok,csak rossz látni ahogy magadnak akarod elhitetni hogy a GoA még is jobb mint a Metin xD
Elárulom neked hogy LoL-zok,de ezt már egyszer leírtam szóval nem tudom hogy mit olvastál.Én is kaptam már arcba hogy a LoL az szar és Dota 2 a király mert az jobb meg stb...de nem érdekelt és nem jöttem fel ide kiírni a bánatomat hogy egy Dota 2-ös lefikázta a játékomat és micsoda szemetek a Dotasok.
Én nem azért kezdem a cirkuszt, mert leoltották, meghogy jobb a metin, mint a goa.
Hanem azért, mert a metinesek fele akkor kezdte el, amikor a goa sz*r volt, így nem tértek át.
Ugye érted? Ha érted, akkor egyezünk meg annyiban, hogy nem tudjuk melyik a jobb úgy globálisan, mert hogy többen játszák, az még nem ok, mert akkor kezdték amikor a goa még gagyi volt
Olyan kis aranyos vagy ^^. Szidod a Metint, de azért SENKI NE SZIDJA A MÁSIK MMORPG-T ÉS MAGYARÁZZÁK MEG, MIÉRT SZIDJÁK!!!
Teszem hozzá WoW-ozok 6 éve, egyéb MMO-ra rá se nagyon néztem. De érdekes "gondolkodásod" van, azt meg kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!