Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MMORPG beszélgetés?

MMORPG beszélgetés?

Figyelt kérdés

Először szeretnék a Gates of Andaronról és a Metin2-ről beszélgetni.

Kezdjük ott, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy a gatesben költeni kell, nehéz fejlődni, sok a k*csög, a kisebbet eltapossák stb.

De egy valamit magyarázzanak már el a kedves Metin2 fanok.

Hogy a fenébe lehet jobb a Metin2 a Gatesnél, amikor a Gates:

-Sokkal kiforrottabb, színesebb

-Olyan extra eventeket tartanak mindig

-Területfoglalások minden nap este 8-tól

-3 összetett ország, 6 kaszttal, 3 fajjal

-AVALAN, MENNYEK KERTJE HÁBORÚ MINDEN SZOMBAT 21:00-tól, JUTALOM ÉRTE, HA A KISEBBEK BEMENNEK, A NAGYOK MEG PERSZE VERIK EGYMÁST

-Olyan valósághű effekteket raknak bele, mint például most van a foci VB és különböző eventek, foci van benne, mondjuk spanyolországos palást a kariknak stb.

-Sok segítség, teljesen modern menürendszer

Egyetlen hátrány a holdkő miatti nehézségek, de aki tud kereskedni játékbeli cuccokkal, az kevés idő alatt is megszedi magát.

Kedves metin fanok, áruljátok már el, hogy miben jobb a metin2, mint a gates, amikor semmi extra nincs benne, büdös japán kinézetűek a karakterek, tök olyan az egész game, mint egy fos anime.

A gatesnek is van egy kis ilyen beütése, de nagyon elenyésző ennyi extra mellett.

Akkor már inkább WoWozzatok.

Nekem is tetszik a wow, de nem értem hogy miért kell mindig a gatest wow koppintásnak hívni mikor:

-MMORP mind2, és vannak köztük hasonlóságok, akkor miért csodálkozol?

-a gates annyi újítást vitt már bele a legújabb patchekkel hogy már alig hasonlít.

Még mielőtt bárki azt mondaná, hogy pont a patchek miatt rossz, annak azt üzenem, hogy ízlések és pofonok.

Lényegében: Miért kell minden kérdésben szidni a "nem tetszik MMORPG-t"???

SENKI NEM JEGYEZTE MEG, HOGY ÍZLÉSEK ÉS POFONOK?

Én játszottam már a Wow, LoL, GoA, Metin játékkal is és mégis a GoA jön be a legjobban a sok lehetőség és egyéb dolgok miatt.

TEHETEK ÉN ERRŐL?

De a wowot is jónak találom, a többi nem jött be, a metin sz*r, már bocsi, persze aki játsza, egészségére.

MOST EZEKEN GONDOLKOZZATOK EL, ÉS VÁLASZOLJATOK 3 KÉRDÉSRE:

-Mi jó a metinben, és miért jobb, mint a gates, mikor szemmel láthatóan a gates mellett, és semmilyen ehez hasonló játék mellett labdába sem rúghat?

-A goa miért wow koppintás, mikor a goa teljesen átalakult már, és ha egyszer mmorpg mind2, akkor kiért probléma ha hasonlók?

-Miért kell mindig leszarozni a másikat, ha egyszer neki az jön be, mit csináljon vele?

De a metint azt én se értem, azért írtam ezt róla, mert ez a határon alulra is lesüllyed, és ha válaszoltok rá egy jó nyomós indokkal/indokokkal, hogy a metin miért nevezhető jó játéknak, akkor elfogadom, ahogy más fikázónak is kellene. Na miért?

Asszem ezentúl szűnjenek meg az MMORPG és egyéb ilyen játék viták.

2014. júl. 12. 00:57
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

"De te meg azt, hogy MOST 2014-ben már a GoA jobb, a wowot meg inkább hagy ne hasonlítsam a metinnel, ennyi."

Tényleg nem tudom mit akarsz ezzel... Ha nem fogadod el az álláspontom, akkor minek kérdezel? Ez nem egy vita fórum... Másrészt: Mire alapozod azt, hogy jobb a GoA? Oké jobb a grafikája mivel újabb játék, és? Még miben jobb? Vagy csak ennyi? Event mindegyik játékban van, ahogy új map is. A metinbe is nemrég raktak be pár új mapot, új cuccokat, szintemelést, stb. De ez lényegtelen. Ha egy kezdő játékos elkezd metinezni, akkor neki ugyan úgy meglesz a játékélménye, mint a GOA-val. Tudod miért? Mert ismeretlen játékkal játszik. És ez tökmind1, hogy metin vagy goa... Nyílván aki több éve játszik annak unalmasabb... De figyelj, a játéknak az a célja, hogy lekössön és szórakoztasson... Teljesen felesleges rangsorolni a játékokat. Túl komolyan veszed ezt a dolgot. Mellesleg mindig lesznek jobb játékok, mert a világ fejlődik... Most mondhatnám a GTA IV vagy GTA V-t, aminek 1000x jobb a grafikája mitn a GOA-é, igaz nem MMO játék, de lehet vele online is játszani. De felsorolhatnék egy csomó MMO-t, amiket meg sem említettél: Aion, Runes of Magic, League of Legends, lineage2, lineage1, guild wars, TERA online, Cabal...stb Folytassam? Ezt mind kipróbáltad, vagy csak a GOA-t szajkózod?

2014. júl. 14. 13:57
 22/49 anonim ***** válasza:
Mégvalami: Tudom mi a közös a Metin2-ben, a GOA-ban, és a Runes Of Magic-ban? Mindegyik hivatalos szervert hazánkban a Gameforge üzemeltet. Ha úgy tetszik, akkor a GF (Gameforge) cég terméke a GOA és a Metin2 is. Ugyan attól a gyűrtótól van mindegyik. Szerintem ez legyen a végszó. Valaki ezzel játszik, valaki azzal; mindegyik jó JÁTÉK.
2014. júl. 14. 14:02
 23/49 A kérdező kommentje:

Oké, értem.

Nyugi van, én is nyomom a call of duty-t, battlefieldet, és GTA-t is.

2014. júl. 14. 16:43
 24/49 anonim ***** válasza:
XDD leszedtem ma a GoA-t.Már 14-es vagyok és...kur vára nem jön be xdd nem tudom de a metinnek sokkal jobban bejön a harcrendszere...A mappok,erdők mint egy sz ar mesébe...A ló mozgása is nagyon gagyi...és kitudja még milyen lesz.pvp re kiváncs vagyok
2014. júl. 14. 17:15
 25/49 A kérdező kommentje:

Mint egy sza*r mesébe?

Pont hogy a metinben olyan

Amúgy meg az izgalom olyan 30-astól jön, meg különben is, aki amit megszokott, az a jó.

Én sem tudom a wowot nyomni, mert valahogy, nem tudom....

Abban igazad van, hogy a mobokkal való harcrendszer nem valami jó, de a jó Gates of Andaront arra értem, hogy 50-es szinttől, kastélyharcra, területfoglalásra, vagy a legjobb szombatonként avalan mennyek kertje háborúba mész, ezeken a helyeken, a a két ország céhei csapnak össze, minden céh külön helyen, mondjuk egy táborban, vagy városban, aki éppen előtte nap megszerezte a területet, az másnap védi, ugye értitek.

Megjelenik egy nagy sárkány a területen, és így van megoldva hogy ne csak püföljék egymást, hanem a védőnek 20:00-tól 20:30-ig meg kell védeni a sárkányát, és ha sikerül, másnap is ők védik, mert azt övék, ha nem, akkor szerintem tudjátok.

Na ez más, és az is más, hogy a mobokkal kell bohóckodni, nyugi van, azt én is rühellem

2014. júl. 14. 18:23
 26/49 anonim ***** válasza:

És most is a metint hozod fel hogy annak szar meseszerű a grafja??? Akkor beszéljünk arról hogy milyen a GoA-nak a grafja??? wow koppintás kis átalakítással ennyi...

De akkor felhozok egy másik témát....

Azon gondolkoztál már hogy a GoA-nak miért változtatták meg a grafját??? Azért mert többi mmorpg-hez képest sokkal rosszabb volt és nem tudta felvenni a versenyt ennyi.

Ha szerinted a Metinnek olyan rossz a grafikája akkor a Gameforce miért nem változtatta már meg...azért mert még mindig felveszi a versenyt a többi mmo-val azért.

De amúgy ha nem hiszed el akkor itt egy értékelés ahol az összes mmo fent van:

[link]

A Metin 6,76 értékelést kapott,a GoA-t meg nem értékelték na szerinted miért??? Itt a bizonyíték hogy a Metin még 2014-ben is meg állja a helyét és sokkal jobb mint a GoA.

2014. júl. 14. 18:48
 27/49 A kérdező kommentje:

Hát az jó, hogy több fajta játék van, és mindenki azt játssza, amit akar, és anno tudom, hogy a metin szép grafikájúnak számított, és jobb volt a GoA-nal.

De te honnan szeded azt hogy 2014-ben a metin még megállja a helyét, a goa grafikajavításával, és fejlődésével, már lazán leveri a metint, a wow az meg eltapossa, nem bírod még most sem megérteni, hogy attól hogy tetszik, egy gagyi?

Mellesleg megint felhozod azt hogy wow koppintás...

Na ez már sok...

Mégis mit vársz két MMORPG-től, az egyik lövöldözős legyen a másik meg sima?

Hülyegyerek....habár mit várunk egy metinestől.....

NA MOST ESZEMBE JUTOTT EGY VÉGSZÓ A WOW KOPPINTÁSSAL KAPCSOLATBA:

-Akkor a battlefield is call of duty koppintás?

-A PES is FIFA koppintás?

-És minden játék, ami hasonló, koppintás

Úgy őszintén, még ha az is lenne, akkor is jobban járt, minthogy a metinre hasonlított.

Asszem erről ennyit, játszon mindenki, azt nyugodjon le, kész, de az tény hogy ha valaki metinezik, akkor egy gyengébb MMO-val játszik a többinél, én is gyengébbel játszok a legtöbbnél, de a metin ennél is gyengébb, szal szerintem hagyjuk a témát, és ez nem csak az én véleményem

2014. júl. 14. 22:00
 28/49 anonim ***** válasza:

Ott van a link...megtudod nézni hogy a metin fentebb van xD

Szövegértést tanultál??:)

2014. júl. 14. 22:45
 29/49 anonim ***** válasza:
ööö srácok én csak annyit mondanék, hogy a LOL odaver az összes sz*ros MMORPG-nek XD Jó tudom, ízlések és pofonok, de én egy iylen hagyományos MMORPG-t annyira nem tudok élvezni... agyatlanak, minél régebb óta játszol, annál nagyobb a szinted oszt cső. A LOL viszont egy skilles remekül kidolgozott verseny szerű játék, olyasmi, mint egy sport. Néha tud idegesítő lenni, de szerintem sokkalta élvezhetőbb és izgibb mint akár egy WoW.
2014. júl. 15. 02:24
 30/49 anonim ***** válasza:

"Megjelenik egy nagy sárkány a területen, és így van megoldva hogy ne csak püföljék egymást, hanem a védőnek 20:00-tól 20:30-ig meg kell védeni a sárkányát, és ha sikerül, másnap is ők védik, mert azt övék, ha nem, akkor szerintem tudjátok."

Metin2ben is meg tudják idézni a vörös sárkányt, mint főbosst... és metin2ben is van oylan event, hogy birodalmi war... Ahol A birodlamak csapnak össze egymással... Sima warok is vannak persze céh a céh ellen... A metin2 is nagy szinten kezd el érdkes lenni, úgy Lv75-től.

2014. júl. 15. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!