MMORPG beszélgetés?
Először szeretnék a Gates of Andaronról és a Metin2-ről beszélgetni.
Kezdjük ott, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy a gatesben költeni kell, nehéz fejlődni, sok a k*csög, a kisebbet eltapossák stb.
De egy valamit magyarázzanak már el a kedves Metin2 fanok.
Hogy a fenébe lehet jobb a Metin2 a Gatesnél, amikor a Gates:
-Sokkal kiforrottabb, színesebb
-Olyan extra eventeket tartanak mindig
-Területfoglalások minden nap este 8-tól
-3 összetett ország, 6 kaszttal, 3 fajjal
-AVALAN, MENNYEK KERTJE HÁBORÚ MINDEN SZOMBAT 21:00-tól, JUTALOM ÉRTE, HA A KISEBBEK BEMENNEK, A NAGYOK MEG PERSZE VERIK EGYMÁST
-Olyan valósághű effekteket raknak bele, mint például most van a foci VB és különböző eventek, foci van benne, mondjuk spanyolországos palást a kariknak stb.
-Sok segítség, teljesen modern menürendszer
Egyetlen hátrány a holdkő miatti nehézségek, de aki tud kereskedni játékbeli cuccokkal, az kevés idő alatt is megszedi magát.
Kedves metin fanok, áruljátok már el, hogy miben jobb a metin2, mint a gates, amikor semmi extra nincs benne, büdös japán kinézetűek a karakterek, tök olyan az egész game, mint egy fos anime.
A gatesnek is van egy kis ilyen beütése, de nagyon elenyésző ennyi extra mellett.
Akkor már inkább WoWozzatok.
Nekem is tetszik a wow, de nem értem hogy miért kell mindig a gatest wow koppintásnak hívni mikor:
-MMORP mind2, és vannak köztük hasonlóságok, akkor miért csodálkozol?
-a gates annyi újítást vitt már bele a legújabb patchekkel hogy már alig hasonlít.
Még mielőtt bárki azt mondaná, hogy pont a patchek miatt rossz, annak azt üzenem, hogy ízlések és pofonok.
Lényegében: Miért kell minden kérdésben szidni a "nem tetszik MMORPG-t"???
SENKI NEM JEGYEZTE MEG, HOGY ÍZLÉSEK ÉS POFONOK?
Én játszottam már a Wow, LoL, GoA, Metin játékkal is és mégis a GoA jön be a legjobban a sok lehetőség és egyéb dolgok miatt.
TEHETEK ÉN ERRŐL?
De a wowot is jónak találom, a többi nem jött be, a metin sz*r, már bocsi, persze aki játsza, egészségére.
MOST EZEKEN GONDOLKOZZATOK EL, ÉS VÁLASZOLJATOK 3 KÉRDÉSRE:
-Mi jó a metinben, és miért jobb, mint a gates, mikor szemmel láthatóan a gates mellett, és semmilyen ehez hasonló játék mellett labdába sem rúghat?
-A goa miért wow koppintás, mikor a goa teljesen átalakult már, és ha egyszer mmorpg mind2, akkor kiért probléma ha hasonlók?
-Miért kell mindig leszarozni a másikat, ha egyszer neki az jön be, mit csináljon vele?
De a metint azt én se értem, azért írtam ezt róla, mert ez a határon alulra is lesüllyed, és ha válaszoltok rá egy jó nyomós indokkal/indokokkal, hogy a metin miért nevezhető jó játéknak, akkor elfogadom, ahogy más fikázónak is kellene. Na miért?
Asszem ezentúl szűnjenek meg az MMORPG és egyéb ilyen játék viták.
Nem tudom hogy te milyen joggal fikázol le egy játékot mikor ki sem próbáltad. Tudod a GF Metinen kivül vannak privát szerverek azok azért jobbak.Meg most sokan azt csinálják hogy külföldi szerverekre mennek pl.Német metin szerokra mert azok elég jók.
Tudod mi a baj a Gatesben.Ki próbáltam még 2-3 éve és a kezdő mapon fejlődtem mikor egy fullos odajött és megölt. Semmibe nézik az új játékosokat. Metinben meg viszonylag könnyű fejlődés,könnyen megérthető játékmód.
Azt nem értem hogy az előttem lévők is fikázzák a metint mert régi meg szar a grafja de mégis többen játszanak vele mint a Gates of Andaronnal.
Írtad hogy nem wow koppintás...dehogynem :) Csak az első pár évben megszedték magukat a fejlesztők és mivel sok kritika érte őket így alakítottak a kinézeten. Az egész játék kb. úgy néz ki ment egy feltuningolt wow pár új eventel.
"tök olyan az egész game, mint egy fos anime."
- Az hogy te nem szereted az animéket, az csak egy dolog. Lehet, hogy más igen. Erre nem gondoltál?
"Akkor már inkább WoWozzatok."
- Szerintem mindenki azzal játszik, amivel akar. :) Ne te mondd meg.
"-Miért kell mindig leszarozni a másikat, ha egyszer neki az jön be, mit csináljon vele?"
- Te is ugyan ezt csinálod most. Idézzem? "a metin sz*r, már bocsi, persze aki játsza, egészségére" Akkor a kérdést tedd fel magadnak...
"Mi jó a metinben, és miért jobb, mint a gates, mikor szemmel láthatóan a gates mellett, és semmilyen ehez hasonló játék mellett labdába sem rúghat?"
- Megmondom én neked. A metin2 már egy régi MMO. Akkor még a GOA nem is létezett, amikor több millió ember a metinnel játszott. Vannak kitartó emberek, akik a Lv 90+os karakterüket nem dobják a levesbe, hanem hűek maradnak a metinhez; ha úgy tetszik, kényszerből. Vagy azért, mert a metinben vannak barátai (céh, klán, stb) az embernek és őket sem hagyja ott. Lehet hogy a GOA-nak jobb a grafikája, még az is lehet hogy sokkal élvezhetőbb, de ez nem mindenkinek fontos... Ez egy onlien játék, ahol többi emberrel játszasz; ebből kifolyólag pedig millió oka lehet annak, aki kitart egy régi játék mellett. Mellesleg a metint ne a privát szerverek alapján ítéld meg, hanem a sima GF metin2 alapján, ahol magad szenvedsz meg a cuccokért és a szintért...
Az előző hozzászólónak igaza van :)
Te kaptál egy kritikát egy metinestől és most jóformán kisírod magadat itt Gyakori kérdésekben+ te is ugyan úgy leszarozod a Metint.
''-Mi jó a metinben, és miért jobb, mint a gates, mikor szemmel láthatóan a gates mellett, és semmilyen ehez hasonló játék mellett labdába sem rúghat?,,
Ez milyen kérdés wtf???? Az a baj hogy szűk látókörű vagy.Most mindened a GoA és ha valaki más játékot preferál akkor már ő rossz,és ő a hülye.
''De a metint azt én se értem, azért írtam ezt róla, mert ez a határon alulra is lesüllyed,, <--- ez a baj...hogy te honnan tudod hogy a metin határon alulra süllyed??? Vannak statisztikáid, vagy van bármi olyan bizonyítékod amivel alá tudod támasztani hogy a metin lejjebb van mint a GoA??? Nem hiszem....
Sok lehetőség,egyéb dolgok...ezt most úgy írtad le mintha más mmorpg-ben nem lenne sok lehetőség. Pl.Tera, de a Metinben is sok mindent lehet csinálni.
''Asszem ezentúl szűnjenek meg az MMORPG és egyéb ilyen játék viták.,, <---- Az baj hogy ezzel megnyilvánulásoddal is egy vitát generáltál.Nem kell megszűnniük az MMORPG-nek csak ha nem vennéd a lelkedre hogy valaki leszarozza a játékodat akkor most nem tartanánk itt :D
"De akkor már, mint tisztességes metines, el kéne ismerni hogy az ilyen játékoknak a legalja."
Miért lenne a legalja? Te mire alapozod ezt? Ez egy több éves játék ember... Szinte ez teremtette meg az MMORPG-k alapját... Ezek szerint az Windows XP is szar, a win7 a király? Lehet, de annak idején az volt a csúcs. A metin is annak idején top játék volt. Te meg ezt ismerd be... Meg azt, hogy a metin képes felvenni a versenyt a mai napig a GOA-val meg bármivel... Nézzed meg, mennyien játszanak vele... Ja, asszem pár top1 MMO-ja volt európában... És szerintem itt zárjuk le. Ha azt mondod a legalja, akkor mutass statisztikát, vagy valamit. Az, hogy te minek gondolod, az hidegen hagy.
Kezdjük ott, hogy wow mindig is jobb volt globális vélemény alapján.
Elismerem, hogy top volt, de az is a 10 éves tudatlanok miatt, persze sokan játszották normálisak is, de nem ők voltak többségben.
Én értelek, hogy topon volt a goa előtt, és valamivel utána is, de a wowwal soha nem vehette fel a versenyt, most meg már el is tapossa.
A goa-val olyan 2010-11-ben vehette fel, de mára már a GoA is lazán odaveri.
Nyugi, nem kell a cirkusz megint, ismétlem, én tudom, hogy anno a legjobbak közt volt, beismertem.
De te meg azt, hogy MOST 2014-ben már a GoA jobb, a wowot meg inkább hagy ne hasonlítsam a metinnel, ennyi.
És nyugi, megértem, hogy ha valakinek az jön be, játssza.
Én is mondom a goat játszom, mégis tudom, hogy a wow jobb.
Akkor te miért nem tudsz róla, hogy a goa jobb?
MELLESLEG IDÉZEM A 6-OST:
"Szarnak számított, persze, csak akkoriban újdonság volt, mert az első olyan MMO-k között volt, ami magyarul is megjelent.
GoA valóban mérföldekkel jobb"
Ezért játszottak annyian vele, és ezért lett híres
4-es:
"Hagyjuk már a metin 2008 ban is szarnak számított, max a prosztógépesek körében menő, akiknek más nem fut. Helyből kifosok 5 mmo -t ami oda vissza jobb 100 szor a metinnél, de min. 50 et is fel lehetne sorolni."
Ennyit a metinről.
AKI AKARJA JÁTSZA, DE AKKOR MÁR LEGALÁBB BEFOGNÁ, HOGY A LEGJOBB.
Már bocs, de egyszerűen irritáló, hogy még mindig nem merült feledésbe ez az undorító dolog.
Nem tudom hanyadjára mondom már, hogy azért játszottak vele sokan.
Szerintem ezt fejezzük be.
Utólsónak szánt mondat: Mindenki játszon, amivel szeretne, amivel jól esik, és ami tetszik, de a valóságban a metin legalul van, és VOLT IS, CSAK MÁR LEÍRTAM HOGY MIÉRT VOLT "FENT".
Köszön szépen kedves beszélgetést, amúgy rohadt nagyokat röhögtem az összes metin-fanon, de nem azért mert játsza, isten őrizzen, nem vagyok én senki, hogy megmondjam mivel játszik, hanem azon, amiket állít róla XD XD :DDDD
"Utólsónak szánt mondat"
Bocsi, mégegyszer:
"Utólsónak szánt mondat"
Innentől van a lényeg, és ezen nincs mit vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!