Hogyan kezdjek el World of Warcraftozni?
Na a helyzet, hogy régen elkezdtem wowozni ugyan, de nekem túl bonyolult volt, sok volt a terület, egy boltot alig találtam, azokat a cuccokat hordtam, amit éppen a mobok dobtak, így egy óra alatt abbahagytam
Régen játszottam a Gates of Andaronnal, és ott kívülről tudtam hogy minek, kinek mi a neve, mit hogy kell, nagy szintű karim volt, az egész mapot kívülről fújtam, céh tag voltam, jártam területfoglalásokra, voltak jó kapcsolataim, magyarul az volt az én világom, de abba hagytam, amióta megváltak a sima goatól, és útjukra indították a patcheket, rossz lett.
Amikor elkezdtem a wowot, végül mindig a goanál kötöttem ki, mert "honvágyam" volt.
Magyarul szeretnék úgy elkezdeni wowozni hogy az is olyan élvezetes legyen, mint a Goa anno.
Ott is vannak háborúk? Minden érdekelne, ami szükséges ahoz, hogy egy izgalmas játékot találjak a WoW-ban, és hogyan ismerjem ki rendesen.
A Taurin játszanék törtben a Cata-val.
Ha egy régi Wowos vagy valaki más segítene, az jó lenne.
Köszi
Hát igen, ott azért otthonosabban érzem magam, de azzal se érek sokat ha már nincs meg az a régi közösség, mert a patchek miatt már csak a töredéke és a selejtje maradt meg a goa közösségnek.
Mindenki jobbnak tartja a wowot, persze az is, de sosem tudtam elkezdeni a leírtak miatt, de végre szeretném én is kiváncsiságból megtapasztalni azt a jót.
Köszi a választ
Ha az eleje nem fogott meg nem a te stilusod az mmorpg...:/
Aiont aljanlom...ha meg is maratsz mmorpg nel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!