Hogyan kezdjek el törtben World of Warcraftozni?
Szeretnék elkezdeni, de nem tudom, hogy hogy.
Nem tudom, melyik kiegészítővel érdemes játszani, vagy a simával?
Hová kell regisztrálni, melyik a legjobb hely törtre?
Melyiket kell letölteni, ami működik?
Sokat újultak, amióta utoljára játszottam, azt sem én csináltam, csak megcsinálták, belépés, karakter, azt kész.
Szóval valaki leírná nekem részletesen, hogy mit hogy csináljak?
Ha törtön akarsz játszani,ki kell választanod melyikre mennél írok pár példát:
Tauri:
Monster:
Molten:
Pandashan:
Több is van de én csak ennyit ismerek.Majd miután választottál meg kell néznek meddig "engedélyezi"a tört a wowozást(úgy értem hanyas patchig).Tehát ha neked megvan a wow 4.3.5 akkor nem mehetsz fel egy 4.3.4-es törtre.Törtre úgy kell menni hogy regisztrálsz a weboldalra majd ott kapsz instrukciókat,hogy hogyan lépj fel.Van olyan ahol le kell tölteni egy pár megabájtos launchert majd belépsz és mehet(pl.:pandashan),viszont van olyan ahol nem kell letölteni semmit,csak átállítod a realmlistet és mehet a játék(pl.:Tauri).A realmlistet úgy kell átállítani ,hogy bemész a wow mappájába majd data,ENUS vagy ENGB mappába bemész és a realmlist.wtf-fájlt megnyitod jegyzettömbel.Az hogy ENUS vagy ENGB teljesen mindegy.Ajánlatos egy kész feltelepített verziót letölteni(torrent)pl.:ha az egyik tört a wow 4.3.4-et támogatja akkor azt töltöd le,viszont meglehetősen nagy a játék feltelepített verziójában.Remélem segíthettem,ha bármi gond van csak szólt,és bocs hogy későn válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!