Milyen karaktert kezdjek? (wow)
Tauri wow-on játszom amin most 3.3.5 van. Az első karim egy druid, nemrég lett 80as de annyira már nemtetszik. Most elkezdtem egy huntert de alig látok 80as huntereket uh kicsit elgondolkodtam h jó választás-e. Olyan karit akarok ami pvp-re bg-re és raidokon is jó lenne. Pár tapasztalatnak nagyon örülnék huntikról, milyen dps-t lehet nyomni, milyen talentel fejlődjek mi jó pvp-re pve-re stb.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Hunter egy baromi erős dps, és könnyű irányítani kezdőknek tökéletes. Az Elem Shaman is ilyen, vagy a retry pala.
Druid-ot nem írnám le, legváltozatosabb kaszt.
Ja a ranged fegyver meg jó még dps warinak, a trineket meg szinte az össes, nem spelles dpsnek.
Kérdező: van nem egy hunter, csak a taurit már rohadtul unja mindenki amúgy, a játékosállomány meg drasztikus minőségi és jelentős mennyiségi romláson ment keresztül az elmúlt 1-1,5 év során, mert a meglévő content hót unalom, cataclysmot végre tesztelik ptr-en, de mire játszható lesz élőben, az is minimum fél év, ismerve a drága jó tauri team munkatempóját meg amilyen "minőségben" dolgoznak.
@18:12
Jó lehet hogy túloztam de azért neked sem kellett volna ezt olyan véresen komolyan venni. Emellett még mindig azt mondom hogy könnyebb egy hunterral lootot szerezni mint sok másik kasztal. Ha mondjuk swp-ből kiesett a Thori'dal akkor azt nem rugónak, warriornak adták oda...
Ink letöröltem az egész játékot úgy ahogy van :D
Túl sok idő ment el a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!