Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rome Total War Hoplita havisel...

Nomad15 kérdése:

Rome Total War Hoplita haviselésről tanácsokat kérhetnék?

Figyelt kérdés
Az alapokat ismerem de meg a tudásom csak a felszínt súrolja. Tehát kérnék olyan tanácsokat amik mélyebbek. Például hogy mit tegyek ha hoplitákat küldök hopliták ellen, mit tegyek barbár túlerő ellen ha esetleg átkarolnak és ilyenek.

2014. júl. 1. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Bevallom nem játszottam a Rome-mal, de az összes korábbi total war játékkal játszottam és gondolom nem lehet sokkal más. A lényeg annyi, hogy legyen sok íjászod és csak lövesd az ellenséget, ne támadj, csak ha nincs más választásod és akkor is csak túlerőben. A gyalogságod legyen úgy felállítva, hogy fedezze az íjászokat, átkarolás ellen pedig lehet tartani 1-1, vagy ha elég nagy a sereg, akkor 2-2 gyalogos egységet, vagy akár lovasságot is. Ha elég nagy sereged van, akkor több sorban is felállhatsz, vagy használhatod a megmaradó csapataidat az esetleges rések feltöltésére. Keresd a magaslatokat és azokon próbálj elhelyezkedni, a magaslat mindig előnyt jelent. Próbálj meg minél rövidebb arcvonalon harcolni, hogy az íjászaid minél hatékonyabban lőhessék az ellent.

Remélem tudtam valami újat mondani, vagy nem mondtam teljesen hülyeséget :P Amennyiben van még kérdésed írj nyugodtan privátot is, szívesen válaszolok a kérdéseidre.

2014. júl. 1. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!