Rome Total War Hoplita haviselésről tanácsokat kérhetnék?
Bevallom nem játszottam a Rome-mal, de az összes korábbi total war játékkal játszottam és gondolom nem lehet sokkal más. A lényeg annyi, hogy legyen sok íjászod és csak lövesd az ellenséget, ne támadj, csak ha nincs más választásod és akkor is csak túlerőben. A gyalogságod legyen úgy felállítva, hogy fedezze az íjászokat, átkarolás ellen pedig lehet tartani 1-1, vagy ha elég nagy a sereg, akkor 2-2 gyalogos egységet, vagy akár lovasságot is. Ha elég nagy sereged van, akkor több sorban is felállhatsz, vagy használhatod a megmaradó csapataidat az esetleges rések feltöltésére. Keresd a magaslatokat és azokon próbálj elhelyezkedni, a magaslat mindig előnyt jelent. Próbálj meg minél rövidebb arcvonalon harcolni, hogy az íjászaid minél hatékonyabban lőhessék az ellent.
Remélem tudtam valami újat mondani, vagy nem mondtam teljesen hülyeséget :P Amennyiben van még kérdésed írj nyugodtan privátot is, szívesen válaszolok a kérdéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!