Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » FIFA 14 Ultimate Team-hez...

FIFA 14 Ultimate Team-hez adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy UT-ben hogyan szerezhetnék sok zsetont és, hogy olyan 10-20 ezres kerettel milyen csapatot érdemes csinálni? Köszönöm előre is válaszokat.

2013. nov. 8. 15:48
 1/4 anonim válasza:
kezdetben ne a szupersztár focistákra hajts hanem jó legyen az összhang kb 70 ÖSSZ átlaggal remélem tudtam segíteni :)
2013. nov. 8. 23:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg most ez a csapatom: De Gea,Albiol,Barzagli,Caceres,Guarin,Montolivo,Hamsik,Biabiany,Muriel,Ibarbo,Armero. Edző: Martin Rodriguez
2013. nov. 9. 23:39
 3/4 anonim válasza:
nekem is ilyesmi a csapatom, sajna zsetonnal én is gondban vagyok, fifa 13ban még a bronz szerződéseket megvették ezért megérte bronz csomagokat nyitni mert abba volt 3 szerződés amit eladtam és már profitba voltam, itt sajnos nem ilyen egyszerü a helyzet, nem veszik a bronz szerződéseket... itt énse nagyon tudom miből tudnék pénzt csinálni, próbálkozom, de egyre inkább kezdek arra a következtetésre jutni, hogy Fifa Points nélkül nem ér semmit az egész. az meg ugye pénzes cucc.
2013. dec. 11. 22:38
 4/4 anonim válasza:
nem kell ide fifa point a nélkül van 500k zsetonom és a keretem: Neuer,Alaba Lahm Dante Schweinsteiger Müller götze Mandzukic if roobben ribéry kispad bale hummels eto if ibra ramos csak jól kell tudni kereskedni
2013. dec. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!