Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Adna valaki tanácsokat Darkorb...

Adna valaki tanácsokat Darkorbithoz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy leonov hajóm és szeretném megkérdezni a véleményeteket hogy hogyan is szereljem fel..milyen tanácsot tudtok adni,hogyan harcoljak,mit támadjak,mi legyen a taktika,mit fejlesszek,stb sok segítség lenne ha tapasztalt játékosoktól kapnék infót és hálás is lennék érte..jelenleg 9.szintű vagyok és a hajó alap cuccokkal van tele..alap generátor,fegyver stb ugyanis spórolok az urival igy már 16ezret gyűjtöttam eddig..nem tudom hogyan tovább hogy gazdálodjak az urival nemrég kezdtem a játékot. köszönöm szépen mindenkinek aki veszi a fáradtságot és válaszol a kérdéseimre akár privát üzenetben is köszönöm ! és persze a like-ot sem hagyom ki.

2013. nov. 13. 14:57
 1/4 anonim válasza:
melyik szerón játszol?de egyébként sztem lf3 at érdemes az elején venni vagy bo2 őt.
2013. nov. 18. 22:00
 2/4 Erik 22 válasza:

Néhány tanács:

Ha napi kevesebb mint 5000 uridiumot gyűjtöl akkor elősször vedd meg fullra az LF2-őt.Ha ez kész van legjobb kredites pajzsgenerátorokat utána meg 8 drónt.Utána ha lessz urid szépen lassan kicserélgeted irisekre.A konfigurációk:1.konfigurációban a generátoroknál pajzs a drónokban fegyver.

2.konfiuráció:a generátoroknál meghajtó a drónokban pajzs

(ezzel menekülsz).Ahogy fejlődsz a kredites cuccokat lecseréled uridiumosra és erős leszel.

Ha van még valami kérdésed:erik4.krascsenits@centrum.sk

2013. dec. 23. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Először lf3 at fulba a hajoba, kredittből pedig 6 dront majd a bo2 raer ,aztán vegyél 4 irist uribol.ezután az uribol bo2 öt vegyél meg lf3 at a dronba, a kreditet meg gyüjtsd a maradek 4 irisre h megvedd liciten,ezután vegyél petet és go palázni hogy legyen havoc meg drónrész nekem kb 3 honap alatt meglett a 8 iris 2 hangár goli\aegis pet full lf3 bo2 álcába dobozoltam pvpn vegával ful meghajtos konfiba dronokba bo2 napi 10k uri öszejött 3 -4 ora napi játékkal.sok sikert.
2013. dec. 29. 18:02
 4/4 ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ ***** válasza:

Mostmár sokkal könnyebb.

-Vegyél LF2-ket 256.000 kredit 1 DB

2014. jan. 12. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!