Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Keresek olyan pcgamet ahol én...

Keresek olyan pcgamet ahol én dönthetem el hogy játszom a játékot és lehet kreatívkodni is közben?

Figyelt kérdés

Csomó játékon végigmentem, de mindnél ugyanaz volt a probléma, azt kellett csinálnom amit a játék készítői elterveztek, csak 1 módon lehetett végigvinni a gamet stb..

Olyan kéne ami lefoglalja az elmét, ahol lehet kombinálni dolgokat, csinálni valami egyedit, megnézni hogy az működik-e, és úgy végigvinni a játékot ahogy nekem tetszik?

Pl olyan játékoknál mint heroes3,ageofempires,Path of Exile/Diablo2/Wow/Morrowind rengeteg választási lehetőség/build stb létezik arra hogy hogy játszd a játékot, épp ezért nem lehet megunni, vagy pl Dishonoredben addig próbálod kombinánli hogy milyen lépésekben támadsz míg nem működik...

De most kifogytam az ilyenekből és amiket most kiprbáltam mind unalmas volt az elég átgondolatlan, monoton játékbeli rendszer miatt.. Szóval ha valaki tud ilyet ajánlani ami neki bejött, örülnék:)

2014. jún. 28. 02:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Sakk
2014. jún. 28. 02:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyébként a Theocracy-ben te határozod meg a játékmenet jelentős részét. Sok szempontból nem olyan jó mint egy átlagos stratégiai játék, de a játékmenet talán kárpótol.
2014. jún. 28. 03:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, és Gondolom az Imperium Galakika us hasonló lehet, bár azzal nem játszottam.
2014. jún. 28. 03:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Minecraft XD
2014. jún. 28. 08:18
 5/6 anonim válasza:

A legújabb játékok már rengeteg esélyt adnak a szabad választásra.

Elsősorban az Assassin's creed-eket hoznám fel. Ott van pár fő küldi amit csak egyféleképpen lehet megcsinálni, de van egy csomó amikor eldöntheted melyik irányból sunnyogsz be, harcolsz vagy meglapulsz stb. Ráadásul legtöbbször egy kisebb arzenál van a kezed ügyében. És ha megunod főszálat még mindig ott egy halom mellékküldetés.

A watch dogs a másik hasonló játék, (pénz híján a gameplay-t nézem) nem spóroltak a részletekkel.

2014. jún. 28. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha Age of Empirest szeretted akkor próbáld ki a Company of Heroes 1-2-öt. Hasonlít hozzá csak újjabb és 2. világháborús. Ott úgy van h meg van adva mit kell csinálnod de te döntöd el h hogyan merről mennyi katonával támadsz stb. Az AC-sorozatot én is ajánlom főleg az AC II-Brotherhood-ot.
2014. jún. 28. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!