World of tanks-ban melyik nemzetnek van a "legjobb" TD-je?
ami érdekelne engem az az, hogy melyik nemzetnek van a legoptimálisabb tank destroyere? a tier amiben érdeklődöm az V-VI ennél feljebb egyelőre nem szándékozom menni, mert tudom magamról, hogy még nem vagyok annyira pró, hogy a felsőbb kategóriákba merészkedjek. eddig próbáltam az orosz td-t: az a bajom az oroszokkal, hogy tier 5-ben a su-85 nagyon pontatlan, és a mobilitása sem a legjobb. Most épp egy német td-vel tolom (az oroszt eladtam) de a némettel meg az a bajom, hogy irdatlanul lassú (stug III - tier v) valamint az alfája is kicsike, viszont a penetrationja nagyon jó illetve a pontosság - hát nem is kell mondanom német precizitás minden felett. A francia meg túlságosan papír az nem is kell nekem.
Amiket nem próbáltam még ki: USA, Britain ezekről kéne vélemény illetve összehasonlítás hogy a némethez képest mennyire ponotsabbak/pontatlanabbak (tier 5-6), mennyire mobilisak, mennyire jó az alfájuk, mennyire gyorsan tölt újra, milyen gyorsan céloz?
ami nekem megfelelne az ez: legyen legalább 30km/h sebessége, célozzon 3sec alatt pontosra, töltsön újra max 10mp alatt, legyen elfogadható pen ratingje(150+) és ne legyen papírból. Ezek csak megközelítő értékek, hogy én ehhez hasonló td-vel szeretném tolni, nekem a mobilitás az első számú a fontossági listán szóval az olyan hozzászólásoktól kíméljetek majd meg (előre szólok), hogy: "te hülye vagy? gyakorlatilag lehetetlent kérsz, mert ilyen tank nincs is!". szóval ezeket a válaszokat ha lehet hanyagoljátok + nem másért teszem fel ezt a kérdést mert nem volt dolgom brit illetve usa gépekkel de nem is szeretnék fölöslegesen költeni rájuk, eleget költöttem a ruszkikra amiben jót csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!