.::Neo::. kérdése:
Hearthstone - Szerintetek legjobb és kedvenc classotok, és ha tuddjátok indokoljátok meg miért?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 21:43
1/3 anonim válasza:
Nekem a priest a kedvencem, nem túl erős igazából, és rankedezéshez nem ezt használom, de messze ezzel élvezem legjobban a játékot, a lopások miatt nagyon durva és sokszor vicces szituációk adódnak vele.
A második kedvencem a mage, de csak a Trump-féle value-control verzióját szeretem.
(Rankedezni viszont warlockkal szoktam.)
2/3 anonim válasza:
Nekem a druid a kedvencem, szeretem, hogy nagy és erős lapokat tudok lerakni :) Rankedezni viszont a másik kedvencemmel, a sámánnal szoktam, azzal egészen rank 10-ig fel tudtam menni.
3/3 anonim válasza:
Nekem a Rogue és a Hunter a kedvencem, mert mind a kettőveel megtudom lepni az ellenfelet és mind a kettővel egy körben letödok ütni egyszerre 30 hp és ezeket a szituációkat élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!