Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A múlt héten volt a bf3-ban...

Krisz3000 kérdése:

A múlt héten volt a bf3-ban egy hangcsúszás problémát oké. Elmentem 3 napra nem játszottam vele amikor hazajöttem másnap szintén bf 3 zni akartam de most meg olyan baja van h laggol meg szaggat egyfolytában mert tölti a textúrákat. Mi a baj?

Figyelt kérdés

A videokártya drivert frissítettem ahngkártyájét is és mindent ami talán kellhet a bf 3 hoz de még mindig,próbáltam lowra tenni a grafót de úgyis levettem a felbontást úgy is!

Gépem configja:

proci: Intel Dual-Core 2.81 GhZ

RAM:Corsair 4GB

VGA:nVIDIA GeForce GT630 1GB GDDR5 RAM

ennek elégnek kell lenni hisz ez az ajánlott gépigény és a gépigény.hu is nagyon magas értéket ajánl..

három hete inygenes volt originen letöltöttem semmi baja nem volt..

2014. jún. 23. 21:16
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
képzeld sikerült jó lett néztem egy kérdést ezzel kapcsolatban és ott volt egy válasz h ő kikpacsolta az origin játékpanelt és jó lett,hát nekem is
2014. jún. 25. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!