Január elsején együtt voltam egy fiúval. Ekkor veszítettem el. De a menstruációm előtte múlt el pár nappal. Azt mondta hogy nem emlékszik semmire, ezért elmentem másnap a nőgyógyászhoz és írattam egy 72 órás tablettát. Valaki használta már?
január elsején történt reggel és a tablettát másodikán egy órakkor vettem be.(kb.30 órára rá)A tabletta neve Escapelle.
Valakinek van valami tapasztalata?
Mert a körzeti nőgyógyász nem volt valami kedves és megértő.
Több éve ismerem a fiút és hát jóba is vagyunk...
A nagy ünneplésbe valahogy összekeveredtün nekem ez volt az első, tudom ez nem mentség.De másnap bevettem a tablettát körübelül 30 óra elteltével.
Csak tudni szeretném hogy mik a vélemények erről a tablettáról és hogy mennyire hatásos
Köszönöm szépen a választ/segitséget :)
nem volt nála gumi...
emlékszem rá mert kérdeztem is :) csak elfelejtettem beleirni
nem veszem kioktatásnak örülök hogy valakivel tudok róla beszélni :) mert a nőgyógyász egyszerűen olyan mogorva volt és vele szemben nem csak nekem van ilyen tapasztalatom
A barátnőmnek másik fogamzásgátlót akart irni mint amit az anyukája szedett és a lány nem akart váltani erre azt mondta neki a nőgyógyász hogy azert irja hogy ne tudja az anyukájától lopkodni a gyógyszert szegény köpni nyelni nemtudott :)
Nem vettem észre különösebb rosszullétet remélem hatott is és köszönöm szépen mégegyszer hogy irtál :)
Megfogadom a tanácsodat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!