Lehetek terhes? Jún.3án jött meg legutóbb,5én már nagyon gyengén éppen h csak volt valami, aznap voltunk együtt a párommal és belém is élvezett. Másnap 6án már semmi folyás nem volt.
Elvileg júli 4én kellene megjönnie,már 1hete iszonyatosan bevannk duzzadva a bimbóim és fájnak.Hogy biztosra menjek tudom kellene még várnom pár napot és ha késik tesztelni,de addig kiváncsi vagyok vane valaki olyan itt akivel történt már hasonló és terhes is volt.
Mi szeretnénk babát már nagyon,reménykedem:)
Lehetsz.
De:
1. Nem jó kategória.
2. Ha gyereket akarsz, akkor inkább ne a menzeszed együtt legyetek együtt, mert akkor van legkisebb esély a terhességre....
mi lett az eredmény ?
a mens. előtt is fájnak az emlők
ut. : tesztet csináltál? ne halaszd tovább, ha nem!
Ha - , ak megnyugszol, ha +, akkor még van pár hetetek eldönteni, h mit szeretnétek.
Ha megfelően védekeztettek, ak nem vagy terhes. Eü okokból késhet. Lehet, h kimaradt egy peteérés.
Én mindenképpen elmennék nőgyógyászhoz. Egy vizsgálat sosem árt.
ha jún. jött meg utoljára, ak csak 1-2 hetet késik.
előző voltam
Úgy látom nem vagyok egyedül,megérte földobni ezt a kérdést.
Még mindig nem jutottam el a tesztelésig,bár én úgy érzem fölösleges lesz mert az eredmény pozitív lesz :D (persze ez csak a női megérzés).Éppen ma vizsgáltam a melleim miközben észrevettem a kék csíkokat ami ugye a terhességre utal.
Hamarosan bizonyítom a dolgot hogy mi is van valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!