A múlt héten volt a bf3-ban egy hangcsúszás problémát oké. Elmentem 3 napra nem játszottam vele amikor hazajöttem másnap szintén bf 3 zni akartam de most meg olyan baja van h laggol meg szaggat egyfolytában mert tölti a textúrákat. Mi a baj?
A videokártya drivert frissítettem ahngkártyájét is és mindent ami talán kellhet a bf 3 hoz de még mindig,próbáltam lowra tenni a grafót de úgyis levettem a felbontást úgy is!
Gépem configja:
proci: Intel Dual-Core 2.81 GhZ
RAM:Corsair 4GB
VGA:nVIDIA GeForce GT630 1GB GDDR5 RAM
ennek elégnek kell lenni hisz ez az ajánlott gépigény és a gépigény.hu is nagyon magas értéket ajánl..
három hete inygenes volt originen letöltöttem semmi baja nem volt..
fel töltöd a képet a [link] ra, és be másolod a linket ide, ahol a kép van :)
Ui.: Már nem ingyenes
tudom h nem,na am ezt figyuzd :D elég kemény :D
valaki ugyilyesmit írt de neki is csak akkor jött ez a hiba amikor abbahgyta pár napra hát velem is ez volt két napiog nem játszottam és pákk :D am tegnap játsztottam megszenvdtem a két medált amit akrtam az FPS 28-30 között van mivel a bf 3 nka van ilyen 30 fps limitje mint az NFS eknek csak az egér ragad..
mi itt ami nem kell még az a fura h az svchost.exe vagy 10-szer fut ez mi? :D
megmutathatom az asztalomat?
az nem baj, hogy annyiszor fut.
A lényeg, hogy amiket ismersz onnan, azokat állítsd le. mármint amiről tudod, hogy milyen program használja.
Mutass egy képet az asztalról igen :)
és ez amjd segít neki?
és az svchostot is bezárhatom?
itt van :)
annyit hogy a inialkalmzásokat bezárjam mielőtt játszok a bf3 al nem eszi a procit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!