Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World Of Tanks ben melyik az...

Audius1 kérdése:

World Of Tanks ben melyik az a tier 8 premium tank ami megéri a pénzét és még a pénzt is hozza rendesen?

Figyelt kérdés

2014. jún. 22. 14:50
 1/4 anonim válasza:
Én T34-et használok (az amerikait). Nekem nagyon bejön, ugyan még csak 5-600csata óta nyűvöm,de a pénzt az hozza rendesen! Még nem fordult elő. hogy mínuszba ment volna, de mikor jó napom van vele, akár 100000nettó felett is van... Az átlag azért 30-40000kredit meccsenként! De sajnos nem tetsző választ fogok adni... Tier8-ban a Löwe is szépen termel és a Jgd.Tiger is. Ezeket tudom biztosra, de én most a 112 és az IS-6 között vacillálok másodiknak, mondjuk én heavy párti vagyok! De a T-34-3 is játszik, viszont azt nem ismerem! Száz szónak is egy a vége, én a T34-et ajánlom, de azzal meg meg kell tanulni játszani...
2014. jún. 23. 07:34
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod én is ezzen gondolkozok de azért mert a t34 és a fcm 50t közöt vacilálok
2014. jún. 23. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:
T34 nem kérdés :)
2014. jún. 24. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Löwe
2014. jún. 25. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!