Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik: League of...

Szupi2 kérdése:

Szerintetek melyik: League of Legends VS Dota 2?

Figyelt kérdés
Én mindkettőt próbáltam már. Ha akartok írni összehasonlításokat, csak írjatok :).

2014. jún. 22. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alma vagy Körte. Azért mert gyümölcs, nem lehet választani. Az egyik casuálabb vonalon indult meg, bár nem elérhető minden karakter kezdetektől, míg a másik hardcorabb vonalon, de ott meg minden elérhető kezdetektől. Más mechanikák vannak még mozgás szintjén is a két játékban. Az egyikben rögtön fordulsz, így lehet kiteolni, míg a másikban idő kell, hogy megfordult. A közzöség mind a két játékban rossz, egyszerűen a műfaj miatt. Az emberek nem bírják a nyomást, vagy egyszerűen belekötnek egymásba, dőleg, hogy a játékosok teljesitménye és tudása nem egyenlő akármilyen matchmaking algritmust is használnak. Aztán mivel ott chat egymást szidják. Nem feltétlen a dota jobb, mert több dolog van benne. A copyzást emlegetni fölösleges, az eredeti dota fejlesztői váltak 3 fele, de ha már nagyon szőrszálhasógatóak vagyunk, akkor a Dota2 copyzza a Warcraftot, csak üyesen, hogy ne lehessen perelni. Ügye eredeti Dota az Warcraft motorral készült, ki volt adva a moddereknek, a Valve meg azokról mintázza a hősöket, itt tt kicsit megváltoztatva.
2014. jún. 22. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Könnyem kicsordul, az első normális, nem elfogult válasz amit itt olvastam.

Én úgy vagyok vele, hogy egy azonos műfaj két iránya a kettő. A másolgatással felesleges jönni, mert akkor lehetne szidni az összes játékot, mert minden műfajnak van egy első játéka, emiatt pedig nem feltétlen jobb.

Most akkor lehetne mondani, hogy a WoW jobb, mint a Guild Wars 2, mert hamarabb volt, de ez nem lenne igaz.

Szerintem mind a két játék nehéz, nem könnyű magasabb szinten játszani egyikkel sem, aki meg lvl 2-es szinten megítéli bármelyiket, hogy csak idióták játszanak vele, mert nincs rendszer, az se gondolhatja komolyan... Vannak ligák, és ha pl. a Lol csak olyan lenne, hogy belefejelsz a billentyűzetbe, és már nyertél is, akkor bárki letudná győzni pl. Fakert (egy híres koreai játékos).

A másik, hogy gyakran hallani a DotA2 játékosoktól, hogy Pay to win játék a LoL. Ez nem igaz. Fizetni lehet skinért, de az nem befolyásolja a játék menetét.

Fizetni lehet karakterért, de ha játszik valaki, akkor meg lesz azért hamar. És ha fizetsz egy kariért, azzal tapasztalatot nem szerzel.

Bárkit kipróbálhatsz, vannak kipróbálható karakterek, minden héten mások. Ha valamelyik megtetszik, játszhatsz vele egy hétig, és az alatt össze is tudod rá gyűjteni az IP-t.

Ennyit még tisztázni akartam, mindemellett nekem vannak olyan dolgok, amik tetszenek a DoTA2-ben, és soha nem szidtam a játékot. Kipróbáltam, annyira nem jött be a mechanikája, de sose bántottam azt, aki DoTA2-zik. Ellenben én már megkaptam nem egytől, hogy milyen szär már a LoL, meg csak a hüly.ék játszanak vele, mert egyszerű... hát kösz... :)

2014. jún. 22. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
Az az igazság hogy a dota 2 jobb mert az imdb-n több pontot ért el. Ebbe nem lehet belekötni mert az egészvilágon bárki pontozhat ott és így alakult.
2014. jún. 22. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt kipróbáltam, és mai napig nem tudom elhinni hogy miért van a LoL-nak ekkora rajongótábora, szerintem a Dotával ellentétben gyakorlatilag mindennel le van maradva.

Az meg külön kacagtató, hogy minden lolos championnak összesen van vagy 30 felvett mondata. Szerintem hosszútávon ebbe bele lehet őrülni, hogy ugyanazt ismételgeti a championod. Elég megnézni egy Lolos champion meg egy Dota 2-s hős felvett mondatait. A lolos Dravennek összesen 2 perc 34 mp voice van felvéve, a Dotás Outworld Devourernek 12 perc 45 másodperc... Majdnem 6x annyi. Ez igaz mindenre, a Dota grafikája sokkal szebb, realisztikusabb. A közösség meg mindkét játékban undorító, ezért nem éri meg egyikkel sem játszani, maximum csak akkor, ha 4 haveroddal játszol mindig, és sose mész solot.

2014. jún. 23. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyit azért megjegyeznék, hogy az IMDB-n 600-600 ember pontozott, szerintem egyáltalán nem reprezentatív.
2014. jún. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!