Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends 60 FPS ről...

League of Legends 60 FPS ről akár 6 FPS re is leugrik, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A konfigom: AMD Phenom II X4 B50, 2x4 GB RAM (1333 MHz), nVidia GeForce GT440 1GB 128 BIT VGA (810 MHz Core, 1620 MHz Shader, 500 MHZ Memory), nV CPL ben minden max minőségen.

Game konf: 1280x720 windowed (1280x1024 monitor), színvak mód, max minőségen, max árnyékkal kb 30 FPS VGA húzva > 40 FPS, árnyékok ki: 60 FPS, low graf: 80 FPS. Minden esetben V-sync KI, és 80 FPS felső korlát. A játék bármilyen graf beállításon megy, azt a szintet tartja is, max 10 FPS különbséggel, ha a közelben van sok minion illetve player. A gond ott kezdődik, hogy pl futok előre, és magam vagyok, meg se rezzen az FPS, de ha már jön két ellenséges minion, hírtelen kb 60 ról 6 FPS re leugrik, és ellehetetleníti a játékot. Ez nem mindig áll fent, van hogy csak kb 3 ból 1 meccsen, de még is elég zavaró. Netemmel nincs szerintem gond, kb 100 a PING, 300 KB/s Down, 100 KB/s Up.

Ötlete van valakinek mitől lehet ez?

2014. jún. 20. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van, de kicsit gyengébb géppel. Akár 150 FPSel is simán fut, de harc közben, amikor a legfontosabb lenne, hogy szépen fusson, akkor leesik 1 FPSre, és lefagy, majd 5 másodperc múlva kezd el megint működni, de ekkor már halott vagyok stb stb..

Nem tudok erre megoldást.

2014. jún. 20. 18:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha a gépigény megvan a magas FPS hez, akkor már nem a géppel lesz a gond egy ütközetbeni FPS esésnél. Nem tudom miért nem foglalkoznak ezzel, másnak lehet nincs is ilyen problémája. Biztos csak 1 dolog van nálam ami miatt lezuhan az FPS, csakhát nem tudom mi az...
2014. jún. 22. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!