Mondanátok pár jól működő cataclysm szervert? (főleg külföldit ha lehet, az itthoniak eléggé kihaltak)
Olyan catás szerót keresek ahol nagyjából minden működik és persze legyen 4.3-as patch rajta. Ha létezik olyan hogy még a szorzókat is lehessen módosítani az egy extra jó pont lenne. Ezeken a szerókon voltam de nem tetszettek:
molten-wow(bugos nagyon),
wowreach(4.0.6-os content van rajta viszont egész jó),
atlantiss(1x-es és kicsi populáció),
freakz.ro(sok minden nincs még bent, és túlságosan egyedi),
wowcircle(full orosz meg az insták össze vissza vannak scriptelve),
monster-wow(hát no comment, itt semmi sem megy kb)
wowbeez(500x-os, és tele van custom contenttel szóval hagyjuk ezt is)...
Szóval láthatjátok jó párat kipróbáltam de egyik sem volt olyan színvonalon, hogy játszható állapotban legyen.
Ha tudtok esetleg mondani valami újat, azt értékelném(szeró populációja legalább legyen 300-400 ennyit hozzáteszek).
Te nagyon hülye lehetsz ember :D semmit sem úgy értesz, ahogy kéne. Amiket mondtam, hogy "mop volt a jó kieg annó" azt nem szó szerint érettem, hanem aszerint, hogy még a maga idejében a blizzard ezt jelentette ki "MoP is undeniably the best expansion so far", tudod őket idéztem, csak hát vas logika kell hozzá, hogy eljusson ahhoz a csökött agyadhoz, hogy felfogjad miről is habogok :D Te tényleg mindenbe csak belekötsz amúgy XD mostmár nagyon OFFolsz amúgy, viszont közben nagyokat derülök rajtad. Lassan-lassan ott kiderül, hogy hogyan kell fejleszteni egy szervert mert mindjárt kiderül, hogy te találtad fel a spanyol viaszt is, Mr. Mindenttudó XD szánalmas vagy haver :D Figyelj ide, nem tudom ki kezdett el itt offolni (khmm-khmm) de ettől a dumádtól: "Voltam a moltenbe mint staff és hidd el nincs annyi ember és nem egy ember dolgozik azon, hogy neked mennyen a 15 sec es mérged" még azóta is szakadok, te biztos nagyon ügyes és sikeres ember lehetsz ha STAFF >>VOLTÁL<< a moltenen, igazi mérföldkő az életedben nem igaz, azóta is híres neves ember vagy? XD Nem mellesleg az a mérges dolog csak egy példa volt arra, hogy nekem ezekben rejlik az, hogy van kihívás a játékban vagy sem, de te ezt is rögtön szó szerint veszed és már megint jössz a "scriptelés fúú de nehéz" dumákkal.. tudom, hogy az.
Viszont az hogy Te nagyon irritatív személyiség lehetsz az hót ziher. Itt irkálsz nekem regényeket, el sem tudom olvasni mert annyi össze visszaságot beszélsz összefüggéstelenül/megalapozatlanul, hogy az nem igaz :D
Azt kérdi hány éves vagyok XDDDD mintha az annyira számítana :D amúgy 22, de ez teljesen lényegtelen hiszen nem ezen múlik az, hogy te teljesen gyökér vagy, javaslom olvasd csak el még egyszer a kérdést, dolgozd fel, majd ha sikerült valami értelmes hozzászólást alkotni azzal a degenerált fejeddel akkor oszd meg, vagy inkább tépd ki a klaviatúrádat és hagyd is úgy ;D Ha kötekedni akarsz akkor keress más embert mert én soha sem fogok lesüllyedni ilyen emberek szintjére, minden esetre jelentem az összes provokatív hozzászólásodat és akkor majd a moderátorok elbírálják, hogy mi lesz a sorsod(remélem IP bant kapsz mert nagyon rád férne).
Legjobb védekezés a támadás :) még hogy én hazudok, légyszíves sorold már fel, hogy hol hazudtam, igen kíváncsian várom :D Na kopj le te csíra, és foglalkozz valaki másnak a szapulásával. Az én szókincsemet használod és ragozod tovább a marhaságaidat "degeneratívan hülye". Olvass előbb és tanulj meg helyesen írni, majd akkor próbáljad kiosztani az embereket. Tudod ez a gyakorikérdések.hu ahol az emberek feltesznek kérdést és normális hangnemben válaszolnak, nem pedig sértő módon.
Részemről lezárom a vitát., te vagy az isten te mindent tudsz te mindenkinél okosabb vagy, neked mindent szabad, sértegetni mást stb-stb. Nem érdekelsz ember, magasról lesz rlak a hülye megjegyzéseiddel együtt, továbbá az sem érdekel, hogy te mennyire tudsz avagy nem tudsz szkriptelni mivel nem ez volt a kérdésem, te nagyon idióta, hogy mennyire vagy képes szkriptelni, hanem az hogy ha tudsz valami más szerót azokon kívül amit ide felsoroltam azt írjad le. Megint hasztalan választ adtál és megint csak felcseszed az agyam, inkább ki is törlöm a kérdést, de előbb megvárom míg utoljára válaszolsz mert akkor tudom, hogy elolvastad az én uccsó válaszomat. Kötekedj mással és abba is köss bele hogy ki és hogyan használja az "XDDDDDD" (túlzott szakadás smiley-t), mert látszik, hogy nem tudsz mivel vissza szólni ezért minden egyes kibeb*szott betűben keresed azt hogy tudj bele kötni. Én továbbra is leszarom a te fejedet és nem érdekel mit gondolsz de sértettél meg, te kezdted az egész vitát, szóval innentől kezdve nincs amiről beszélni. Törlöm a topikot amit írtál egy utolsó választ de azt megjegyzem nem fogom elolvasni, csak azért hagyom hogy írj mert akkor tudom, hogy elolvastad az enyémet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!